Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok ennyire régimódi,...

Én vagyok ennyire régimódi, vagy ez már tényleg túlzás?

Figyelt kérdés
Elővettem régi újságokat, amiket régebben nagyon szerettem. És hát az állam leesett. Amikor azokat az újságokat olvastam, még más volt a gondolkodásom, mert nem fogtam fel a súlyát. És most, ahogy ráeszméltem, hogy egy csomó lány, 14 éves kora körül elveszti a szüzességét, hát az megdöbbentő. Olvasgattam egy bejegyzést, valami Fruzsi naplója. A lány 14 éves, még csak ki se merte mondani, hogy szex, csak folyton "AZ"-nak hívta. Miért jó ez? És igen, talán én az őskorból jöttem, hogy várnék az esküvőig...
2011. dec. 21. 17:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem vagy régimódi,nem kell ebbe a vallást belekeverni,egyszerűen annyiról van szó,hogy ezek a lányok felelőtlenek,azt hiszik érettek,felnőttek,nincs tartásuk,önbecsülésük,sőt eszük sem sok,nagyon sok esetben még 16 évesen is korai a szex,nem hogy 14 éves kislányként,ez nem régimódi,hanem normális gondolkodás.Egyre durvább a helyzet,lassan az ovisok is szexelni fognak és ebben az egészben az a legszebb,hogy igazából fogalmuk sincs mit csinálnak,és saját maguknak hazudnak,hogy így a jó.
2011. dec. 21. 20:27
 12/23 anonim ***** válasza:
ja hozzáteszem nem akartam várni az esküvőig,de azért vártam,hogy az igazi szerelemnek adjam akkor amikor itt az ideje,nálam 19 évesen jött el,nem pedig egy kamaszkori fellángolás miatt 14 évesen
2011. dec. 21. 20:29
 13/23 anonim ***** válasza:
Van olyan ember aki soha nem vált elég éretté a szexhez, és soha nem is lesz "eléggé" felnőtt. Mégsem tiltja törvény a felelőtlenek közösülését.
2011. dec. 21. 20:31
 14/23 anonim ***** válasza:

14 évesen persze, hogy korai. De az esküvőig várni már kicsit túlzás. Mert a kapcsolatokban nagy szerepet játszik a szex így ha nem működik jól a két fél közt akkor a házasság sem lesz az igazi. Vagy válás vagy csak elfogadják egymást.

Amúgy én majdnem 21 voltam amikor elvesztettem.

2011. dec. 21. 22:31
 15/23 anonim ***** válasza:

vannak mások is akik várnak az esküvőig.. de ez inkább vallásosság és a szüleim miatt, mintsem saját akaratomból. vagy hát nem is tudom. végülis nekem is jobb így. csak azt sajnálom, hogy valószínűleg már sehol sem találok nekem megfelelő, még szűz lányt.

19/f

2011. dec. 22. 00:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Milliocsilliárd ft- ért se várnék az esküvőig... Amugy nem az őskorbol hanem a templombol jöttél... Mivel ott tiltja a vallás ezt... Am szerintem is korai 14 évesem ... Széééégyen... 14/f
2011. dec. 22. 09:09
 17/23 A kérdező kommentje:
jó:) hát énis így gondolom és szerintem én se várok az esküvőig... teljesen egyetértek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy fontos a szex a párkapcsolatokban... de mindegy:DD most nem a vallásról akartam beszélni.. de azért köszi a válaszokat:) csak nekem az a fura, hogy ezeket újságokba írják le... amiket rengeteg fiatal lány olvas...
2011. dec. 22. 14:24
 18/23 anonim ***** válasza:
hát ismerek olyant, aki 12 évesen esett teherbe, 13 évesen szült.de régen is voltak ilyen dolgok.csak akkor nem reklámozták.enyi a külömbség.most már"elfogadónak" kéne lenni.meg tolerálni mindent.
2011. dec. 22. 19:33
 19/23 anonim válasza:
En meg azt nem ertem hogy miert tamadja mindenki a 13-14 eveseket.szerintem az az o dolguk mikor vesztik a szuzesseguket.es igenis vannak kivetelek.nekem peldaul eszembe se jut ilyesmi (13)
2012. jan. 7. 16:23
 20/23 anonim ***** válasza:
utolsó persze,hogy így gondolod,13 vagy,nem normális 13-14 évesen szexelni,és képzeld rengeteg ilyen van,attól hogy te nem,attól még vannak,egy sértődött kislány beleszólt a vitába és közbe nem mondott semmi érdemlegeset...
2012. jan. 7. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!