Én vagyok ennyire régimódi, vagy ez már tényleg túlzás?
Figyelt kérdés
Elővettem régi újságokat, amiket régebben nagyon szerettem. És hát az állam leesett. Amikor azokat az újságokat olvastam, még más volt a gondolkodásom, mert nem fogtam fel a súlyát. És most, ahogy ráeszméltem, hogy egy csomó lány, 14 éves kora körül elveszti a szüzességét, hát az megdöbbentő. Olvasgattam egy bejegyzést, valami Fruzsi naplója. A lány 14 éves, még csak ki se merte mondani, hogy szex, csak folyton "AZ"-nak hívta. Miért jó ez? És igen, talán én az őskorból jöttem, hogy várnék az esküvőig...2011. dec. 21. 17:18
11/23 anonim válasza:
Nem vagy régimódi,nem kell ebbe a vallást belekeverni,egyszerűen annyiról van szó,hogy ezek a lányok felelőtlenek,azt hiszik érettek,felnőttek,nincs tartásuk,önbecsülésük,sőt eszük sem sok,nagyon sok esetben még 16 évesen is korai a szex,nem hogy 14 éves kislányként,ez nem régimódi,hanem normális gondolkodás.Egyre durvább a helyzet,lassan az ovisok is szexelni fognak és ebben az egészben az a legszebb,hogy igazából fogalmuk sincs mit csinálnak,és saját maguknak hazudnak,hogy így a jó.
12/23 anonim válasza:
ja hozzáteszem nem akartam várni az esküvőig,de azért vártam,hogy az igazi szerelemnek adjam akkor amikor itt az ideje,nálam 19 évesen jött el,nem pedig egy kamaszkori fellángolás miatt 14 évesen
13/23 anonim válasza:
Van olyan ember aki soha nem vált elég éretté a szexhez, és soha nem is lesz "eléggé" felnőtt. Mégsem tiltja törvény a felelőtlenek közösülését.
14/23 anonim válasza:
14 évesen persze, hogy korai. De az esküvőig várni már kicsit túlzás. Mert a kapcsolatokban nagy szerepet játszik a szex így ha nem működik jól a két fél közt akkor a házasság sem lesz az igazi. Vagy válás vagy csak elfogadják egymást.
Amúgy én majdnem 21 voltam amikor elvesztettem.
15/23 anonim válasza:
vannak mások is akik várnak az esküvőig.. de ez inkább vallásosság és a szüleim miatt, mintsem saját akaratomból. vagy hát nem is tudom. végülis nekem is jobb így. csak azt sajnálom, hogy valószínűleg már sehol sem találok nekem megfelelő, még szűz lányt.
19/f
16/23 anonim válasza:
Milliocsilliárd ft- ért se várnék az esküvőig... Amugy nem az őskorbol hanem a templombol jöttél... Mivel ott tiltja a vallás ezt... Am szerintem is korai 14 évesem ... Széééégyen... 14/f
17/23 A kérdező kommentje:
jó:) hát énis így gondolom és szerintem én se várok az esküvőig... teljesen egyetértek az egyik válaszolóval, aki azt írta, hogy fontos a szex a párkapcsolatokban... de mindegy:DD most nem a vallásról akartam beszélni.. de azért köszi a válaszokat:) csak nekem az a fura, hogy ezeket újságokba írják le... amiket rengeteg fiatal lány olvas...
2011. dec. 22. 14:24
18/23 anonim válasza:
hát ismerek olyant, aki 12 évesen esett teherbe, 13 évesen szült.de régen is voltak ilyen dolgok.csak akkor nem reklámozták.enyi a külömbség.most már"elfogadónak" kéne lenni.meg tolerálni mindent.
19/23 anonim válasza:
En meg azt nem ertem hogy miert tamadja mindenki a 13-14 eveseket.szerintem az az o dolguk mikor vesztik a szuzesseguket.es igenis vannak kivetelek.nekem peldaul eszembe se jut ilyesmi (13)
20/23 anonim válasza:
utolsó persze,hogy így gondolod,13 vagy,nem normális 13-14 évesen szexelni,és képzeld rengeteg ilyen van,attól hogy te nem,attól még vannak,egy sértődött kislány beleszólt a vitába és közbe nem mondott semmi érdemlegeset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!