Az első alkalomnál, mikor belémhatolt elkezdtem sirni, nem azért mert fájt, hanem mert nagyon lelkis vagyok! Ez már tulzás?
Figyelt kérdés
megvolt az első alkalom, nembántammeg, akkor sme ha nem megfelelő a partner mert szerelmes vagyok:) olyna gyönyörü éjszaka volt..és mikor mondtam h oké történjen meg, és elkezdtük mintha "örömkönnyek" lettek volna.. elkapott a sirás és csak folytak a könnyek! vissza sem tudtam volna tartani!! nem vagyok tul lelkis? vagy mitöl lehetett ez?2008. aug. 17. 21:56
1/7 anonim válasza:
Lelkis vagy de eznem baj, csak hirtelen a hormonok és az érzések is elöntöttek, szal semmi baj. Lehet hogy legközelebb is megtörténik de nem valószínű, nem kell aggódnod, mert nem te vagy az egyetlen akivel előfordul. :)
2/7 anonim válasza:
Hááát.. :) Én is sírtam, de én a fájdalomtól. Nálunk nagyon durva volt.. én elkezdtem könnyezni, ő meg nevetett, mert véletlenül elment.. :) :) Kéész volt. De amúgy.. ha sírtál, és közbe nevettél, és csókoltad.. akkor nem gond. Csak akkor szerintem , ha emiatt kínosan érezted magad. Meg hát lehet, hogy még őt is megijesztetted :)
Túl lelkis..? Lehet. Habár nem tudom hány lány sír örömébe, mikor épp először hatolnak belé, és annyira fáááj! :) Furcsa. Különös. :)
3/7 anonim válasza:
A nők nagy része túlérzékeny. de ha az örömtől szoktál könnyezni, aza jobbik része. :)
4/7 anonim válasza:
ezt az előttem lévők hiába szépítik, de ez nagyon gáz.
hány éves vagy?
5/7 anonim válasza:
az előttem levő választ 100 h egy pasi írta...érzéketlen pa*aszt =/ még hogy gáz...
6/7 anonim válasza:
lány vagyok, te meg egy picsa... ne mondd már hogy ez nem gáz...
7/7 anonim válasza:
Én is pont ugyan így jártam.Egyáltalán nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!