Lányok mennyiért adnátok el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 23:54
81/112 anonim válasza:
ki kell ábrándítsalak, semennyiért. nem vagyok eladó és nem vagyok hajlandó megalázkodni mások előtt, bármennyi pénzről legyen is szó.
egyetlen esetben tudom elképzelni, hogy akaratom ellenére vegyék el a szüzességemet: ha valamelyik családtagom élete múlna rajta. de mivel ez nem túl valószínű, ezért kitartok az álláspontom mellett, amit néhány sorral fentebb leírtam.
82/112 anonim válasza:
Semennyiért. Én annak fogom odaadni, akibe majd nagyon SZERELMES leszek!! Nincs az a pénz, amiért lefeküdnék egy olyan emberrel, aki iránt nem érzek semmit!!
83/112 anonim válasza:
Nálam ez nem pont pénz kérdése... nincs az a pénz..!
84/112 anonim válasza:
Én ingyen is, de nem kell senkinek...
85/112 anonim válasza:
Egyik lányismerősöm mindig nyomatta mindenkinek, hogy csak a nászéjszakán adja oda, stb. 18 évesen végül 1000 forintért és egy tábla csokiért adta oda.
86/112 anonim válasza:
az én szüzességem ára: szeressen nagyon, tökéletes legyen a számomra, és elvegyen feleségül :P
21/l
87/112 tibike31 válasza:
Buli pia szex :D enyibol all az elet
88/112 anonim válasza:
Aki el akarja adni a szüzességét írjon.Annyit fizetek mint egy jobbfajta örömlánynak.
90/112 anonim válasza:
Nem kell pénz a kezembe, ha fél évig finanszírozza az igényeimet, kiadásomat, akkor viheti...:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!