Lányok mennyiért adnátok el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 23:54
101/112 anonim válasza:
Bárcsak én is újra szűz lehetnék. Eladnám én is. Aztán a pénz egy részéből visszavarratnám a szűzhártyám, majd megint eladnám. :D
104/112 anonim válasza:
"Bárcsak én is újra szűz lehetnék. Eladnám én is. Aztán a pénz egy részéből visszavarratnám a szűzhártyám, majd megint eladnám. :D"
Micsoda üzleti érzék! :DDD Látom, már mindenből pénzt lehet csinálni!
30/F
105/112 anonim válasza:
persze..érzelmek.első szerelem.ezek mind fontosak.De mit szólnál ,ha "csak" a szüzességed kéne el/odaadnod,ahhoz ,hogy az életben ne legyen soha többet anyagi problémád?!
tehát az én válaszom ,egy milliárdnál olcsóbban nem adnám.
De annyiért sem fogom..sőt többért sem! :) mert van egy barátom akit szeretek és nem sokára eljön ennek is az ideje.(:
106/112 anonim válasza:
Miskolci szűz lányok vannak itt?
107/112 anonim válasza:
Mivel nem vagyok gésa, akinek a szüzességéért óriási nagy pénzeket fizetnek, így még ha meg is lenne a fehér liliomom, akkor sem hiszem, hogy jogom lenne pénzt kérni érte... Én cserébe nem pénzt kérnék, ugyanúgy, ahogy a mostani aktusaimért sem pénzt kérek, hanem ÉRZELMEKET... Sokkal többet ér, mint a világ összes kincse.
108/112 anonim válasza:
hülye kérdésre hülye válasz kategória
109/112 A kérdező kommentje:
most olvastam a szon.hun,hogy egy lány 160milió forintért adta el a szűzességét
2012. nov. 5. 13:03
110/112 anonim válasza:
Kérdező!
Megveszem a Tiéd 2000ért! (az ár alkuképes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!