Lányok mennyiért adnátok el a szüzességeteket?
Lányok! Fizetek 200 000-et aki eladja nekem a szüzességét!
21/F
Nem érted,h ezt nem lehet számszerűsíteni???
normális nő nem adja el pénzért a szüzességét!
én is anno a szerelmemnek tartogattam!
25n
"nincs annyi pénzed.
am kb bill gates teljes vagyonáért már meggondolnám..."
ismeritek az a viccet mikor odamegy egy férfi a nőhöz aztmondja 5 millióért lefeküdne velem?
igen
na és 500 forintért?
minek néz maga engem.
az h minek nézem az nem kérdés már csak az áron vitatkozunk.
a mai pózer kiscsajok között biztos sokan vannak akik 200 ezerért odaadnák magukat
MINDENT lehet számszerűsíteni elárulom... azt is hogy mennyit és egy lány szüzessége. ez nem azt jelenti viszont, hogy ennyiért oda is fogja adni. az emberéletet is lehet számszerűsíteni, néhány 10millió forintra jön ki ha jólemlékszem. mégsem ölhetsz meg bárkit ha kipengeted az életének értékét.
nincs kedvem számitásokba kezdeni, hogy mennyit érhet egy lány szüzessége. nem szeretem a gazdasági és menedzsment dolgokat, egy humbug az egész, de a lényeg, hogy MINDENT képesek számszerüsiteni...
(amúgy műszakis vagyok, csak hát nekünk is kell nézmi gazdaságtant tanulni, rémes hogy miket mernek tudománynak nevezni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!