Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol van a szüzesség hártya?

Hol van a szüzesség hártya?

Figyelt kérdés
ha tudtok mutassatok képet
2011. dec. 16. 18:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
milyen kártya?
2011. dec. 16. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
a szüzesség hártyája:D
2011. dec. 16. 18:43
 13/15 anonim válasza:
53%
a Mars után el kell fordulni balra... mész egyenesen a 8. csillagnál jobbra és ott lesz valahol hidd el nekem :)
2011. dec. 16. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:

szüz Maria? arra gondolsz apja neve szüz zoltan..De van hogy szüz tollem de sok mastol meg nem annaknem sok szüzessége van..es hartyaja meg nem sok aztan van a parizsi szüz érem de az nem hiszem hogy ide tartozik..de javitson ki valaki ha rosszul latnam...

hártya? ja nem elirtad es kártya?amire gondolsz akkor meg hogy kerul a csizma az asztalra ? oke azt hiszem ertem >> szüz kártya!! az az amivel megsenki nem jatszott..lehet francia vagy magyar kártya lehet veleultizni vagy kanasztazni..igen ez lehet amire gondoltok..bocshogy ennyire lassu vagyo hogy ez idaig nem ugrott be es itt feltartottam az embereket feleslegesen..

2011. dec. 17. 07:26
 15/15 anonim ***** válasza:
felreertetted itt a hitel kártyarol van szo..a VISA kártya igen az hol van.. valaki lenyulta pont most karacsony elott?
2011. dec. 17. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!