Alpok kérdése:
Hallottom, hogy szüzen is lehet szülni. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 12:04
2/27 anonim válasza:
Igaz. Felcsináltatod magad, aztán visszavarratod a szűzhártyádat. Meg lehet csinálni.
4/27 anonim válasza:
Hát ha találsz egy jó dokit, aki mesterségesen megtermékenyít vigyázva a szűzhártyád épségére, akkor igen.
5/27 anonim válasza:
én hallottam olyat, hogy végbélközösüléstől lett valaki terhes , valahogy átvándoroltak az ondók.
6/27 anonim válasza:
Plafonramászok rögtön!Miért ne lehetna szűzen szülni?Az ondó átmegy a szűzhártya nyílásán és bőven teherbe lehet esni!Ritka az a nő akinek a szűzhártyáján nagyon kicsi nyílás van az pedig baj mert a menstruációs vér se tud eltávozni ilyenkor orvosnak kell segíteni.
7/27 Antimod válasza:
Így van, ritkán előfordul, hogy sokáig nem szakad át a szűzhártya.
8/27 anonim válasza:
Mint pl.nekem, 3 terhességgel a hátam mögött.Még röhögte is az orvos.
9/27 anonim válasza:
Igen lehet, és akkor az természetfeletti lény! :D
Bocs, de másik kategóriába kellet volna...
10/27 anonim válasza:
És... ez mégis mit keres az Ezotéria kategóriában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!