Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A tesóm közölte, hogy egy...

A tesóm közölte, hogy egy amatőr asztrológus azt mondta neki, hogy majd csak év vége felé fogok teherbe esni és jövő augusztus után fogok szülni. Mennyire lehet hinni az asztrológiában?

Figyelt kérdés
2008. márc. 8. 12:55
1 2
 1/15 anonim válasza:
85%

Gondolataink mesterműve vagyunk és leszünk.

Te irányítod az életedet.

Ha elhiszed úgy lesz.

Változtathatsz. És történhet másképp is.

Szóval bízz magadban hogy szupertermékeny vagy és a következő hónapokban teherbe esel. Ez inkább bejön. A te tudatod a teremtő hatású.

Ha elhiszed amit az asztrológus mondott, akkor úgy is lesz.

Szerintem :)

2008. márc. 8. 13:04
 2/15 anonim válasza:
90%
Én jókat szoktam nevetni az ilyeneken...a másik kedvencem a jóslás.Abban hiszek,hogy a kispocak,akkor jön,amikor akar.Akkor viszont szedhetsz te fogamzásgátlót,az sem érdekli.De ez csak az én véleményem.Mindenesetre szexeljetek sokat,és szeressétek egymást.Ezek nélkül nem megy.
2008. márc. 8. 13:11
 3/15 anonim válasza:
100%
Nekem azt mondta hogy 2 lányom lesz.Mégis egy fiam született.Még jó hogy az ultrahangnak hittem!!!
2008. márc. 8. 13:21
 4/15 anonim válasza:
100%
Én azt ajánlom,hogyha nagyon akarjátok a babát,akkor ne foglalkozz ilyesmivel,mert ez pszihésen is gátolhat!!Még a végén ezért jön be a jóslat:-)
2008. márc. 8. 13:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon sokat segített, mert már majdnem elkeseredtem, de nem akarok ezzel foglalkozni. Hogyan lehetne a szervezetemet nyugalomra inteni? Van valami jó praktikátok?
2008. márc. 8. 13:51
 6/15 anonim válasza:
100%
Nekem amikor már minden gondolatom a baba volt, elhatároztuk a párommal, hogy belevetjük magunkat a munkába,pénzkeresés ezerrel,minek hol lesz a helye, és a megvalósításra már nem maradt idő, rá két hétre:-))Picurink megoldotta a kérdést.
2008. márc. 8. 14:07
 7/15 anonim válasza:
100%

A lényeg, hogy a spermium felszökelljen a méhedig, ha az nincs meg, nem is érdemes próbálkozni.

üdv,

Thomas

2010. okt. 29. 00:45
 8/15 anonim válasza:
100%
Bevált a jóslat?
2011. aug. 27. 19:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta?
2017. aug. 1. 15:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
na és mi lett? azóta már iskolába jár a gyerek?
2023. szept. 15. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!