Ugye nem gond ha csak jövő hét vége felé tudok dokihoz menni?
volt gombám, kaptam rá caesten kúpot, de aztán még mindg nem volt 100as a dolog, a doki kiírt még 1 kúpot, az csak 1 darabos volt.Azt is elhasználtam már vasárnap, de még minidg úgy tűnik, mintha nem lenne tökéletes.Vagyis nem viszketek, nem olyan sok a folyásom, és nincs is agyon kellemetlen szaga, csak néha kicsit krémesebb, egybeállóbb.
Úgy néz ki csak jövő hét pénteken tudnék menni, addig nem gond ha nem megyek, ugye?
a méhszájam zárt, 30+6hetes vagyok.
amúgy nem értem miért tűnik úgy,hogy nem tisztultam ki teljesen...
Szerintem nem gond hisz azért kezelted, s szerintem csökkentette a gombát.....én a helyedben vennék egy intim mosakodok, s napiba többször használnám, nekem anno a dokim Saforelle nevüt ajánlotta mert folyton visszatért a gyulladásom.
37 hetes km
köszi.
Intim mosakodót már vettem, azt használom.
Meg azon gondolkodtam, hogy veszek egy canestent, elhaználom, de nem akarnám a doki tudta nélkül...
Amúgy ez ugye nem árthat a picinek?
Úgy tudom, hogy nem árt.
De ha annyira aggodsz akkor hivd fel addig a dokidat, vagy ha nem tudod elérni, akkor van egy csomó helyen online nődoki akik segíthetnek, én sokszor vettem hasznát nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!