Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jövő héten buliba megyek és...

Jövő héten buliba megyek és kicsit kellemetlen ugy menni, mit tehetek annak érdekében, hogy ne legyen annyira meg? Hallottam arrol is ha vki vörösbort iszik hamarabb vége lesz, egyek vagy igyak hogy ne vérezzek anyira a bulin?

Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik népi gyógymód sem csökkenti annyira a menszeszt, hogy annak hatása érzékelhető legyen. Használj tampon, úgy miért lenne kellemetlen? Meg sem érzed!
2008. okt. 26. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
A vörösbor vérbőséget is okozhat, tehát maximum az első napokban igyál, ne a buli alatt, így talán hamarabb vége lesz. Az is jó megoldás ha az első napokban elmész kocogni, vagy mozogsz egy kicsit, és akkor hamarabb végetér az erős vérzés, de ha pont az első olyan napon mész a buliba, akkor marad a tampon.
2008. okt. 26. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Tinedzserkoromban mi ittuk a citromlevet, hogy ne jojjon meg nyaron a taborban. A vorosbortol pedig elobb vege lesz a verzesednek.

Az ok.ob tampon viszont szerintem a legjobb tampon, es vannak mar (ha nem hasznalsz tampont) vekony betetek is.

Jo bulit!

2008. okt. 27. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!