Kinevethet vagy megszólhat a nődoki, hogy 30 évesen még szűz vagyok és az is szeretnék maradni az esküvőmig? (Jövő nyáron lesz. ) Kapott valaki ilyen miatt megjegyzést?
Szia!
A mai világban, ahol 14 éves kis csajok fűvel-fával lógnak, összeszednek minden bajt (a nemkívánt terhességről ne is beszéljünk...)a Te példád inkább becsülendő. Szerintem a legtöbb nődoki ebbe is belegondol!
Először is, fogadd őszinte elismerésemet, bBecsülendő, amit Te teszel!
A kérdésedre válaszolva egy normális orvos emiatt nem szól, nem szólhat be. Ne aggódj, az előző egy ritka bunkó példány volt, szerencsére nem sok olyan van.
"Lehet hülyének tartani meg kinevetni, nem zavar."
Na látod. Ugyanígy kell hozzáállni az orvos reakciójához is. Azok is csak emberek, ugyanúgy találkozhatsz bunkóval közöttük. Az egyetem szakmai tudást ad, de önmagában intelligenciát, jóérzést nem.
én 25 éves vagyok,egyszerűen nem volt,olyan pasi,akivel eljutottam volna odáig.én is így vagyok ezzel a dologgal,de szerintem mi vagyunk kevesebben:)én is szeretnék egy rendes doki,de lehetőleg nőt.
Sok sikert a dokihoz és az esküvőhöz:)
Én életemben először 20 évesen magándokihoz mentem pont amiatt mert még szűz voltam, és féltem az sztk-s megnyilvánulásoktól.
Bementem, végigmért a magándoki, kérdezte h mi van a szexszel. mondom szűz vagyok. Először nem hitte el, aztán azzal szenvedett h miért, meg h petting volt-e stb. Utána megvizsgált, valamit matatott, gondolom a szűzhártyát nézte..
Barom volt, azóta sem voltam nála. Következő orvosom nem tett rá megjegyzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!