Kinevethet vagy megszólhat a nődoki, hogy 30 évesen még szűz vagyok és az is szeretnék maradni az esküvőmig? (Jövő nyáron lesz. ) Kapott valaki ilyen miatt megjegyzést?
Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt emiatt nagyon durván beszólt egy doki, azóta nem voltam orvosnál. Most új dokit találtam, a héten megyek hozzá, de emiatt nagyon félek. Meg tudom védeni a meggyőződéemet és biztos vagyok benne, hogy ez nekem így jó, de amúgy is kiszolgáltatott helyzet az, nem kellene egy ilyen beszólás.2009. szept. 24. 08:23
11/11 anonim válasza:
Én az ilyen beszólogatós dokit jól képentörölném. Bár én még csak 2hónap múlva leszek 18, az osztályomban már csak 3-an vagyunk, akiknek még nem volt nemi élete. És barátnőimtől én is megkapom, h miért nem akarom már elveszteni meg stb... Vannak emberek akik egyszerűen nem bírják megérteni hogy én az igazit várom, akivel majd családot alapítok. Pedig nem vagyok se konzervatív, se vallásos, de ha nekem ez a férfi csak 50éves koromban fog eljönni, én várok rá mert megéri. :) És hidd el, nem kell eltűrnöd a doki sértegetését, mert 100x különb vagy azoknál a 15éves kiscsajoknál, akik már 2 abortuszon átestek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!