Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Róbert Károly Klinikán szülni?

Róbert Károly Klinikán szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kórház és orvos választás előtt vagyok,ezért minden info érdekelne a Klinikáról:)

2011. dec. 14. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
15 hónapja szültem ott Nyéky doktornál. Minden dolgozó, orvos, nővér és asszisztens nagyon nagyon rendes és kedves a szülőszobán és az újszülött osztályon is. Nagyon ajánlom a helyet!! Bármelyik orvost választhatod, mind rendes. Egyet nyikkansz, már ugranak is, minden infóval ellátnak, és bármilyen "hülye" kérdésed lehet, nem ráznak le. Ja, és a kaja is nagyon jó, még választhatsz is.
2011. dec. 14. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm,hogy írtál:)

Nem ismerek ott senkit,de honlap alapján nagyon szimpatikusnak tűnnek.

Megkérdezhetem,hogy a szüléshez hogy álltak hozzá?

Preferálnám a gátvédelmet valamint ugye lehet állva/ülve stb is szülni nem csak fekve?

Bár nagyon az elején vagyok,ezek fontosak számomra:)

Szülésznők közül kit javasolsz?

Köszönöm a válaszod!

2011. dec. 14. 23:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Ma voltam Nega Doktornőnél:)

Egy tünemény,aranyos,határozott Doktornő,nagyon szimaptikus volt.Biztosan Őt választom:)

2011. dec. 15. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! :) Én 2 éve szültem ott (Jézus, még leírni is durva, mintha tegnap lett volna :), Kovács Péternél, és én is csak jót tudok írni a klinikáról! Számomra álomszülés volt, pont így képzeltem el, és említenem sem kellett a gátvédelmet, alapból próbálkoztak, és sikerült is hála az égnek! Mondjuk ez főleg a szülésznőnek köszönhető, nem emlékszem a vezetéknevére, de valamilyen Andreának hívták, és egy tünemény volt! :) Kádban vajúdtam, hála az égnek arra is volt lehetőség! A nővérek is nagyon kedvesek voltak! Abszolút ajánlom őket én is! :)
2011. dec. 15. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Pálfi Andi! Úgy hívták a szülésznőt! :)
2011. dec. 15. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nemrég voltam szülőszoba látogatáson, de még nem szültem ott (majd csak május végén). Minden nagyon szimpatikus volt. A rémes szülőszobai kép megdőlt a fejemben, nagyon kellemes környezet, mindennel felszerelt (labda, bordásfal, kád, matrac, franciaágy stb). A szülésznő, aki végigvezetett minket részletesen mindent elmondott, hogy mi hogy fog történni, mire számíthatunk, és minden hülye kérdésre válaszolt. Már nem is tartok a szüléstől (annyira). Mindenki más is nagyon kedves volt eddig. örülök, hogy itt fogok szülni. Én Dr. Kovács Attilához járok, meg vagyok vele elégedve. Nem olcsó magánklinikán szülni, de minden pénzt megér, hogy embverszámba vegyenek, sőt kiemelt figyelmet kapjon a kismama, a papa és a baba is, a futószallag szerű-hálapénzes megoldással ellentétben.
2012. ápr. 8. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!