Ismertiek Vida Gábor Doktor Úrat a Kútvölgyi Klinikán?
Érdekelne minden tapasztalat,vélemény,élmény,a Kútvölgyi Klikával és Vida Doktorral kapcsolatban.
Köszönöm!
Én 14 éve járok hozzá s mind a 4 gyerekem nála született.
A világ legjobb nőgyógyászát ismerhettem meg benne!
Tényleg csak ajánlani tudom!
Szia,
jaj de jó:)
Én mosr Rigó Doktornőhöz járok,de a kiírt időpontban 3 hét szabin lesz,úgyhogy mást kell keresnem:)Egy távoli ismerősöm ajánlotta Vida Doktort:)
Voltál nála az Ürömi utcai rendelőben?Ott is tud csinálni hüvelyi/hasi uh-t?Árakról tudsz valamit?
Köszönöm,hogy írtál!
Dóri
A Doktor Úrról csak jókat tudok mondani, pontosan két hete szültem vele a kislányomat. Egy csodálatos ember, aki szakmailag is ott van a topon. Végig "biztonságban" éreztem magamat, nem merült fel bennem, hogy nem jól mennek a dolgok, pedig nem volt könnyű szülésem.
A Klinikáról, az ott dolgozókról, a hozzáállásukról és a körülményekről is elismerően tudok nyilatkozni.
A második babánkkal is őket (Vida Doktor + Klinika) fogjuk választani, hiszen neki is meg szeretnénk adni ezt a gondoskodást és törődést, amit most ott kaptunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!