sziasztok!18éves lány vagyok és 5hónap után úgy döntöttünk,hogy lefekszünk.előtte már próbált ujjazni,de az annyira fájt hogy eldöntöttük,neki ugrunk az elsőnek,hátha ugy más lesz.és amikor a szűzhártyámat elérte annyira fájt mintha kést szúrtak volna belém és sirva fakadtam.lelkileg is elég rossz volt nekem.akkor aztmondtam,hogy józanul soha többé nem vállalom be,mert nem birnám ki mégegyszer azt a fájdalmat.most nemtudom,hogy átszakadt e a szűzhártyám e vagy nem,mert 2szer is elérte,csak a másodiknál volt az hogy elsirtam magam a fájdalomtól,először még nemérte el annyira.Szóval nem is véreztem meg semmmi,szóval nemtudom hogy átszakadt e.Meg hogy normális e,hogy ennnyire fájt?meg az ujjazást se birtam annyira fájt?nagyon rágódok ezeken.és bocsi hogy ha rosszul fogalmaztam néha.Köszönöm a válaszokat!
De miért nem mész el vele orvoshoz, ahogy mondtam? Érzésteleníti, átvágja és nincs több gond.
2011. dec. 16. 14:10
12/24 A kérdező kommentje:
az lehet hogy megéri,de nekem ez a fájdalom betette a kaput inkább akkor nm csinálom csk hogy ne érezzem mégegyszer:(
2011. dec. 16. 14:10
13/24 A kérdező kommentje:
mert még arra nem vettem magam rá 18évesen nincs ehhez akkora bátorságom hogy rögtön belemenjek..és hogy itthon is ezt előadjam..
2011. dec. 16. 14:12
14/24 A kérdező kommentje:
nekem ez még mind uj dolog,még nőgyógyásznál se voltam,nem olyan könnyű az hogy jó elmegyek orvoshoz és kész.:S
2011. dec. 16. 14:16
15/24 anonim válasza:
Otthon nem kell előadni. 18 éves vagy, anyukád nélkül is elmehetsz. Még csak tudnia sem kell róla.
Amúgy meg mindenkinek nehéz rávennie magát az elsőre. De szerintem a nőgyógyászati látogatás lényegesen jobb, mint egy ilyen aktus vagy a szex mentes élet.
Senki nem halt még bele, nem esz meg az orvos.
Én is féltem, mindenki fél az első előtt, de túl kell rajta esni és kész. Nincs benne semmi szörnyű.
2011. dec. 16. 14:33
16/24 A kérdező kommentje:
rendben van, köszönöm a választ!
2011. dec. 25. 19:44
17/24 A kérdező kommentje:
nah túl vagyok a nőgyógyászaton,és gombás fertőzésem van..:S
2012. febr. 8. 15:53
18/24 anonim válasza:
Legközelebb se vállald ezt részegen sem! Mert azért fájt neked ez annyira, mert tudat alatt féltél, feszült voltál és erre a tudatállapotra a hüvely akaratlanul is összehúzódással válaszol!
Ha felszabadultan, félelem nélkül, erős erotikus izgalom közben kerülne sor rá, akkor lehet, hogy egy kicsit sem fájna, nemhogy nagyon! Valahogy ezt kellene összehozni! nem könnyű és tapasztalt, megértő, türelmes és szerető partner kell hozzá!
2012. febr. 10. 19:13
19/24 anonim válasza:
Ha az meggyugtat én sem véreztem.Nekem nem fájt...sőt...de a barátnőnek nagyon és ők is többszőr próbálkoztam...nem lehet hogy durván tette be vagy túl gyorsan?Próbáljátok vazelinnel ha ennyire fáj az segíteni fog kicsit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!