Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vesztetted el a szüzess...

Hogyan vesztetted el a szüzességed? (3-5 mondatos sztorikat várok)

Figyelt kérdés

A következők derüljenek ki:

- mikor történt;

- hol;

- hány éves voltál te és a partnered;

- milyen pózban történtek az első pillanatok;

- elélveztetek-e a végén;

- megfelelően érettnek érezted-e magad az alkalomhoz;

- bármi egyéb, különös körülmény;

- összességében milyen emléknek maradt meg.

Kíváncsi vagyok, rövid történeteket várok! Köszi! :o)

2011. dec. 12. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim válasza:
89%

Pontosan nem tudom már az idejét. 16évesen október körül.

Az akkori barátoméknál

én 16, a barátom meg 23.

Bocs, annyira tisztában nem vagyok a póz nevekkel, de a hátamon feküdtem, a lábam között. Meg kutyapózban.

Ő elélvezett, én nem.

Mondjuk. Várhattam volna még vele, de mostmár mindegy. Azért megbántam hogy 16évesen:) De arra viszont büszke vagyok, hogy nem 12-13évesen történt meg az első.

Úgy nem volt jó. Az őszintét megvallva. A mostani barátommal jobban érzem magam, jobb vele a szex, jobban odafigyel rám!

Remélem "kielégítettelek" a válaszaimmal.:)

2012. febr. 2. 13:20
 42/62 anonim válasza:
2 éve, 15 voltam (szóval elég fiatal) és nagyon elhamarkodott döntés volt. Épp hogy megismertem a srácot, aki 18 volt akkor de mégis rögtön beleestem és így.. egy este buli után történt , lovagló pózban , ágyban, nem élveztem úgy és nem is csináltuk sokáig, fájt, de persze kibírható. Utána a következő alkalmakkor már élveztem. A kapcsolatot tekintve megbántam, de hát így alakult.
2012. febr. 27. 15:58
 43/62 anonim ***** válasza:

- mikor történt; múlthét pénteken

- hol; dunaparton

- hány éves voltál te és a partnered; L19/18

- milyen pózban történtek az első pillanatok; hát elég furcsa módon tudtuk csak megoldani, azon a helyen :)

- elélveztetek-e a végén; én nem, ő igen

- megfelelően érettnek érezted-e magad az alkalomhoz; igen

- bármi egyéb, különös körülmény; -

- összességében milyen emléknek maradt meg: bár nagyon fájt, de ennek ellenére nagyon jó emlék,hogy egy olyan fiúval vesztettem el,akit szeretek,és ő is engem :)

2012. ápr. 4. 12:49
 44/62 anonim válasza:
2012 január 28. Barátomnál voltunk. Mindketten 17 évesek vagyunk. Én voltam felül. Ő igen, én nem. Igen, mert bár csak egy hónapja voltunk együtt, de szerettük/(jük) egymást :)Kellemes emlék, nem bántam meg, mai napig jól megvagyunk, és az ágyban is egyre ügyesebbek leszünk :)
2012. ápr. 4. 15:27
 45/62 anonim ***** válasza:

Én még nyáron vesztettem el, itthon az ágyamban nappal, de nem volt itthon senki :) Én 15 barátom 16 éves volt, misszionáriusban kezdtünk aztán lovagló aztán keresztbe az ágyon meg kutya stb. nemtudom, sokat kipróbáltunk mert neki elég nagy, én meg nagyon szűk voltam és olyat kerestünk amiben legkevésbé fáj nekem, a végén ő elélvezett én nem de nagyon élveztem az egészet. Hát érettnek...Kicsit. Elég gátlásos voltam, hogy vajon szüleim mit szólnának de már 1 éve együttvoltunk és szerettük volna mindketten szóval nem bántam meg, jó emlék maradt :)

Azóta is együtt vagyunk, így csak mégjobb visszaemlékezni :)

2012. ápr. 14. 16:47
 46/62 anonim ***** válasza:
0%
10f vagyok és még nem vesztettem el XDDDDD (16/L és még nem)
2012. ápr. 14. 17:09
 47/62 anonim ***** válasza:
0%
Megdugtam egy csajt
2012. ápr. 15. 16:58
 48/62 anonim ***** válasza:

2 hete, a barátom ágyában, 17 és fél éves vagyok, a barátom 20. Misszionárius, sajnos nem elveztünk el, mert igazából ezt még olyan "próbálgatásnak" szántuk, meg, hogy tágítson.

Igen, érettnek éreztem magam ehhez, tisztában vagyok a következményekkel és a fogamzásgátlással :)

Összességében: Keserédes. Az aktus része fájt, de az együttlét maga nagyon jó volt, láttam, hogy a barátom mindent megtesz és figyel rám, hogy minél kevesebb fájdalmat okozzon. Így visszagondolva nem állíthatnám, hogy egy negatív élmény volt :)

2012. ápr. 15. 21:27
 49/62 anonim válasza:

-hat...4 eve volt az elso

-egy nyari ejjelen a fekete-tenger partjan

-en 16 o 20

-a hagyomanyos poz

-o elevezett en nem annyira

-hat...gondolom

-szep emlek volt...

2012. jún. 20. 15:11
 50/62 anonim válasza:
12%
1party buszon mindenki elött a rokkant ülésen, 12 évesen a màsik fél 16, kutya pòzban ( orosz tonhal orgazmusom lett tőle ) 2 hete történt, szerintem tökéletes volt az időzités, elfogom felejteni szàmomra ez mindennapi esemény ;).
2012. jún. 20. 15:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!