Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vesztetted el a szüzess...

Hogyan vesztetted el a szüzességed? (3-5 mondatos sztorikat várok)

Figyelt kérdés

A következők derüljenek ki:

- mikor történt;

- hol;

- hány éves voltál te és a partnered;

- milyen pózban történtek az első pillanatok;

- elélveztetek-e a végén;

- megfelelően érettnek érezted-e magad az alkalomhoz;

- bármi egyéb, különös körülmény;

- összességében milyen emléknek maradt meg.

Kíváncsi vagyok, rövid történeteket várok! Köszi! :o)

2011. dec. 12. 14:06
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
34%
tudod kinek parancsolgass! dugtam aztán ennyi nem elég? hogy hol? a tescóban a husos pult mögött!
2011. dec. 12. 14:15
 2/62 anonim ***** válasza:
82%

1998 február 25.-én történt, egy csütörtök délután, pár hónappal a 18. szülinapom előtt. Az akkori barátommal (az első komoly kapcsolatom volt) fél éve voltunk együtt, ő 38 éves volt. Az ő lakásában voltunk.

Az első pillanatok misszionárius pózban történtek, némi nyalakodás után, majd lovaglópózba váltottunk, de az nem esett jól. Nem élveztem el (amúgy nem is hiszem, hogy az első alkalom olyan jó lehet valakinek, hogy orgazmusa van), lényegében semmi különösebb érzésem nem volt, és nem is fájt egyáltalán. Ő sem élvezett el, és viszonylag hamar abba is hagytuk, visszatértünk az orális örömökhöz.

Összességében jó élmény volt, mert a barátom nagyon-nagyon figyelmes volt és gyengéd, majd' kiugrott a bőréből hogy neki adtam oda a szüzességemet. Nem készültünk rá, nem terveztük meg, hogy na ma akkor szeretkezünk, valahogy magától jött az egész.

3 évig voltunk együtt.

2011. dec. 12. 14:17
 3/62 anonim ***** válasza:
80%

régen, az ágyban, egykorúak, vízszintes, el, igen, nincs, jó

remélem te is élvezted...

2011. dec. 12. 14:17
 4/62 anonim ***** válasza:
79%

Azt nem tudom mikor történt , kb 1 éve, de a barátomnál voltunk, csak úgy jött az egész. Orális előjáték volt az elején. 17 voltam, a barátom pedig 20. Fél év után történt meg (ezelőtt hónapokig ment a petting)... az első póz a misszionárius volt, nem is váltottunk semmi másra, mivel a barátom azt mondta, hogy ez a legjobb számomra az első szexnél. Nem élveztem, fájni viszont fájt, de kibírható. A lényeg,hogy óvatosan csináljátok. Igen, szerintem elég érett voltam hozzá és nem hamarkodtuk el a dolgot... mostmár jó emlék, mikor megtörtént halálosan bénának éreztem magam, de a gyakorlás segített.

19/Lány

2011. dec. 12. 14:39
 5/62 anonim ***** válasza:
49%
jah bocs, nem gondoltam végig .. akkor több, mint egy éve volt :D
2011. dec. 12. 14:40
 6/62 anonim ***** válasza:
67%
Hát majdnem egy hónapja voltam együtt a barátommal, én 17 voltam, ő 20. Akkoriban költözködtünk, de még nem költöztünk be az új lakásba, úgyhogy egyik délután a suli után eljöttünk a barátommal ketten, kicsit pakolászni és hát aztán megesett a dolog. Egyébként télen volt. Először misszionáriusban kezdtük, aztán ha jól emlékszem kutyában folytattuk. Nekem nem fájt az első, inkább kellemetlen volt. ( az utána levő jó pár alkalom annál inkább volt fájdalmas :S) Ő elélvezett, én nem. Én akartam szóval érettnek gondoltam magam és összességében jó emlék. Most is együtt vagyunk még. 20L
2011. dec. 12. 15:13
 7/62 anonim ***** válasza:
95%

2007 nyarán, 17 voltam, ő 18, misszionáriusban történt, mind2őnknek volt orgazmusa, nekem egyáltalán nem fájt, nagyon szerelmesek voltunk, nagyon jó volt, én szerintem pont megértem rá:)

Kicsit különös az volt, hogy egy csomót nevettünk közbe, tesója bejött a telefonnal hogy anyu keres:D

Összességében nagyon szép és nagyon jó élmény volt, olyan amilyennek lennie kellett:)

22L

2011. dec. 12. 15:32
 8/62 anonim ***** válasza:
56%
Idén nyáron volt aug. 19-én, megbeszéltünk 1 találkát 1 ismerőssel, eljöttünk hozzám.Aztán puszi puszi,összebújtunk, stb. Majd megkérdezte hogy szeretném-e,eleinte visszakoztam majd belementem. Én felül, ő alul volt.Sötét volt a szobában,csak a laptop fénye volt, én elmentem, ő nem, kellemes emlék,csak nyomasztott,hogy biztos béna voltam, azóta is együtt vagyunk, szeretjük 1mást nagyon, ő 21 én 20 vagyok.
2011. dec. 12. 16:49
 9/62 anonim ***** válasza:
37%
15 voltam, délután, nála, ő 25 volt, misszionárius, igen egyszerre mentünk el, annak éreztem magam, nagyon jó volt, nem fájt 20L
2011. dec. 12. 16:54
 10/62 anonim ***** válasza:
70%

16 voltam es nala tortent meg a dolog,o akkor volt 18!

elotte mar voltak osszebujasok,tipi tapi meg ilyenek,amikor viszont eljott a pillanat,akkor misszionariusban csinaltuk! kicsit kellemetlen volt,talan csak egy kicsit vereztem!

nem hiszem,h mashogy csinalnam meg egyszer,nagyon szerelmesek voltunk,utana meg evekig egyutt voltunk!

osszesegeben egy nagyon pozitiv elmeny maradt az eletemben ,nem sajnalom,h azzal a fiuval volt az elso !!!

2011. dec. 12. 18:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!