Hogyan vesztetted el a szüzességed? (3-5 mondatos sztorikat várok)
A következők derüljenek ki:
- mikor történt;
- hol;
- hány éves voltál te és a partnered;
- milyen pózban történtek az első pillanatok;
- elélveztetek-e a végén;
- megfelelően érettnek érezted-e magad az alkalomhoz;
- bármi egyéb, különös körülmény;
- összességében milyen emléknek maradt meg.
Kíváncsi vagyok, rövid történeteket várok! Köszi! :o)
Köszönöm az eddigi történeteket, jöhetnek még! :o)
Az én esetem idén március 29-én történt az egyik debreceni kollégiumban. Mindketten 22 évesek voltunk, 2 hónapja voltunk együtt, és így történt meg, szerelemben. Lovagló pózban kezdtünk, majd misszionáriusban fejeztük be, aminek a végén ő elélvezett, én nem (én vagyok a srác, ez százból egy eset lehet... :D ). Ebben közrejátszott az is, hogy nem keveset összeszerencsétlenkedtünk előtte, és a koli egy órakor zárt, de így volt szép, emlékezetes, vicces, kerek, örülök, hogy így alakult! :o) Megfelelően érettnek éreztem magam az alkalomhoz, 22 évesen éreztem igazán azt először, hogy megtörténhet, meg is történt, legfeljebb picit várhatott volna még, de nagyon rendben volt ez így. Ennyi! :o)
a barátnőd mennyire volt tapasztalt?
miért nem tudtál elmenni, gumival csináltátok?
Mivel a kedves lányok folyamatosa elutasítottak és miattuk minden maradék önbizalmam is elment így fogtam magam és egy nap elmentem egy hivatásoshoz, jól bírtam, sokáig, több féle pózban is csináltuk, de nem tudtam elmenni valamiért, lehet túlparáztam, hogy jól teljesítsek, hogy a lánynak jó legyen vagy a gumi zavart a fene se tudja már, de így is jó volt, ő nem tudom, hogy színlelte-e vagy tényleg élvezte, nekem így is jó volt
nem bántam meg és ha tudom, hogy 20-on túl sem kellek majd egy lánynak sem, akkor már jóval hamarabb elmentem volna egy prostihoz
Köszönöm lányok, hogy elutasítottatok, legalább a pénzemért azt kaptam, amit akartam! Egy barátnő sosem adná meg mindazt, amit szeretnék, mert sokan finnyáskodank még az orális szextől is.
22/F
- mikor történt;
Tul későn, már alig vártam!:)
- hol;
Nálam otthon.
- hány éves voltál te és a partnered;
25/21
- milyen pózban történtek az első pillanatok;
Ajjjaj, hemperegtunk, mindenféle póz volt, valami 25-30 is.:)
- elélveztetek-e a végén;
Jézusom, amikor testen kivul vagy a gyönyörtől, akkor nem tudsz tetsi dolgokra figyelni! Mittudomén, mi tortent a testemmel, amig en a mennyben voltam!:)
- megfelelően érettnek érezted-e magad az alkalomhoz;
Igen, sőt, én mar 2-3 evvel korabban is akartam.
- bármi egyéb, különös körülmény;
Semmi.
- összességében milyen emléknek maradt meg.
Hazajutottam a mennybe, ahonnan származom, és ahova életem minden percében vágyom vissza.
hát az enyém rossz élmény. volt egy barátom, 18 évesek voltunk, másfél évig együtt voltunk, de nem feküdtünk le. eyszerűen nem éreztem késznek magam. ő szakított (elvileg nem ezért, de valószínűleg azt csak mondta). 2 hónapra rá jött egy nálam 10 évvel idősebb srác. nem voltam belé szerelmes, ő sem belém, csak elvoltunk egymással. minden nap találkoztunk, kocsikáztunk. tudtam h meg akar dönteni, és kb 1 hónap után hagytam is magam. egy elhagyatott helyen történt, az autójának a hátsó ülésén, egymással szemben. ő elélvezett, én nem. nem éreztem magam érettnek, túl akartam esni rajta. összességében megbántam, mert egy olyan fiúval történt, aki csak kihasznált, míg az első szerelmemmel nem tettem meg, és ezt nagyon bánom már.
bocsi, h hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!