30-40 év körüli férfiak! Ti szívesen vennétek el egy lány szüzességét?
Mit szólnátok, ha kiderülne szex előtt, hogy ti lesztek neki az elsők? Pozitívan vagy negatívan érne titeket?
Kort is kérnék.
"25-től elég ritka aki szűz, de azzal nem mert annak már valami oka van és rendkívül tapasztalatlan."
Nem értem miért lett lepontozva ez a válasz. Ha egy srác ír, akkor egyből mindenki lehordja, hogy egy szerencsétlen idióta, neki nem kéne szűz pasi, mert tapasztalatlan stb. de ha egy csaj ír, akkor persze mindenki essen hasra. Se nem pozitív, se nem negatív, csak egy állapot. Ha viszont az elején közlöd, hogy márpedig hónapokig nincs szex, az negatív.
Ha 16 éves akkor nem!
Ha mondjuk 25,akkor meg valami nem kóser.De ha tetszik a lány és jól működik a kezdődő kapcsolat akkor miért ne.Ha a lányt nem zavarja a korkülönbség.
37/F
10/13-as
44 évesen erre vágysz? Te beteg vagy...
14-es miért lenne beteg?
Annak idején kimaradt neki, és már tudja, hogy valószínűleg soha nem fog megtörténni.
Ha azt írja, hogy nem járt soha kempingezni, és 44 évesen már nem is nagyon van esélye ennek, akkor is lebetegezed?
Nem azt mondta, hogy nyálcsorgatva áll az általános iskolák bejáratátál!!
Én vagyok a 10 es.
Páran tudtátok értelmezni a válaszomat. Köszi, hogy igy kiáltatok értem.
Igen fiatal koromban kimaradt, az a lehetöség, hogy én legyek valakinek az első.Akkor nem is hajtottam, az ilyenért, mert a mindenkori barátnőimet megbecsültem.
Ma meg már tudom, hogy ez ebben a korban lehetetlen.
Kérdező: te most épp ilyen helyzet előtt állsz, hogy kérdezed?
Viktória94: A 94 a születési időd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!