Lehet valaki azért önbizalom hiányos, mert szűz?
Lehet emiatt önbizalom hiányod igen, de ettől még nem baj hogy szűz vagy. Minden ember fél az ismeretlentől, nálunk férfiaknál is így van ez.
Amíg nem találkozunk egy helyes kis puncival félünk tőle azzal együtt hogy másra se tudunk gondolni.
Nálad ez a dolog így jön ki nőként amit leírtál, aztán persze lehet hogy csak a természeted ilyen. A lényeg hogy emiatt ne siettesd a dolog csak akkor ha kész vagy rá szerintem.
Szerintem inkább fordítva van. Azért vagy szűz, mert önbizalom hiányod van...
Mondjuk véleményem szerint az nem baj, hogy szűz vagy. Én 21 évesen vesztettem el a szüzességem, de abszolút nem mutattam, hogy önbizalomhiányom lenne. Bár volt... mint mindenkinek...
Ettől függetlenül remekül megértettem magam a férfiakkal.
Amit tanácsolni tudok, hogy "ismerd meg" az ismeretlent. Ehhez nem kell elveszítened a szüzességed. Olvasgass felvilágosító cikkeket, fórumokat. Olvasgass a férfiakról, lelki és testi vágyaikról. Beszélgess velük névtelenül, interneten. Legyél kicsit incselkedő (de ne perverz)... tapasztald meg a szexualitást szex nélkül. Ez majd önbizalmat ad neked, hogy kicsit szókimondóbb, bátrabb és közvetlenebb legyél fiúkkal és lányokkal egyaránt. Ha nem tudnak zavarba ejtőt mondani neked, mert mindenről van kiforrott véleményed, akkor nem fogsz elpirulni.
Fejleszd a belső éned, alakítsd ki a világképed. Ettől lesz önbizalmad, nem attól, hogy hány pasival voltál már.
Én 19éves szűz fiú vagyok, és nagyon zavar, kb azt érzem mint Te, de muszáj ezen felülkerekedni. Tök normális érzés, mindenkiben lehet 1 gátlás emiatt, csak nem mindenki mutatja ki, ez a különbség. :)
A lányokra ilyen tekintetben úgyis úgy néznek, mint valami istennő, aki nem feküdt le naivan 15évesen az első csávóval akibe azt hitte hogy szerelmes. (később meg tökre megbánta)
A fiúk meg lúzerek, és gázak.. C'est la vie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!