Lefeküdtem a barátommal, de nemvéreztem, ésnemis fájt annyira, akkor lehet hogy még szüz vagyok? Mert gondolom nagyon fáj ha átszakad a szüzháryta, de lehet hogy nekem nem szakadt el, ha nemvéreztem, akkor most mi is lehet velem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 23:39
1/5 anonim válasza:
Én se véreztem...nekem sem fájt élveztem és utána se fájt egyik alkalom se. Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj van akinek nem.....Ügyes volt a barátod. 20L
2/5 anonim válasza:
Ha behatolt a fiú a hüvelyedbe, akkor ha fájt, ha nem, már nem vagy szűz. A szűzhártya átszakadása egyáltalán nem fáj, az mm vékony, nem lehet érezni. És a vérzés sem kötelezően jön.
3/5 anonim válasza:
Nem 100%, hogy átszakad: van, akinek rugalmas.
Akkor majd a baba... nézd meg tükörrel.
4/5 anonim válasza:
Mikor fogjátok már fel,hogy akkor nem vagy szűz,ha a pénisz behatolt vaginádba,és hogy nem mindenki vérzik,és nem mindenkinek fáj,miért nem lehet megtanulni mindent a szexről mielőtt csináljátok?? hány éves vagy?
5/5 anonim válasza:
az én barátnőm sajnos nem volt ilyen szerencsés, pedig vigyáztam :( nagyon :(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!