Nem merek szexelni és ismerkedni sem a nőkkel miért vagyok én ilyen?
19/Férfi
Nagyon szexhiányom van el sem tudjátok képzelni hogy mennyire de nem merek és nincs kivel és ha volna is kivel akkor hova vigyem. :(
És még az adottságaim se túl jók csak 168 magas 75kg vagyok és csak 14 cm a péniszem :(
Írjatok véleményeket a csajokat érdekli hogy mekkora a farkatok?
Mert én nagyon parázok amikor meg akarták fogni.
Sőt még a felsőmet se mertem le venni mert nagyon szégyenlős vagyok és nem vagyok megelégedve magammal egy kicsit sem.
És sokan mondták,hogy fiú létemre nagyon érzékeny típusú vagyok.
De nagyon szexelni akarok már.
Vállaljak be prostit?
Én éppen játékhoz keresek C#-os codert.
Visszatérve: Ha sportolsz és közben nem éhezel, akkor nem fogsz izomtömeget veszíteni. Csak legalább nem leszel olyan aránytalan, mint a legtöbb gyúrós emberke, akiknek vastagabb a karjuk, mint a combjuk.
Megtudlak érteni c#-is elegendő kisebb játékokhoz,de ha valaki már egy nagy projektet akar akkor azt nem hinném,hogy c# ben írná.
Visszatérve.Lehet,hogy igazad van de biztos nemfogok izomtömeget veszíteni mert az izmok növekedése a plusz kalóriák miatt történik meg és még más miatt is.Én úgy tudom,hogy lehetetlen izmot növeszteni úgy,hogy az ember ne hízzon.
Ahogy az,egyik válaszoló is írta lehet tényleg elmegyek egy prostihoz az sokkal egyszerűbb mint megváltozni s idővel bátrabb is lennék.
Csak ápoltat kéne kinézni,olyat aki nem hanyagolja el magát és figyel arra,hogy ne legyen nemi beteg.
De ez veszélyes tudjátok,hogy az iads - nél vagy a szifilisznél most nem tudom pontosan melyik de év a lappangási idő szóval ha elkapom és nem derül ki időben nekem annyi.
Nem akarok tovább offtopic lenni, azt a vonalat privátban folytatom.
Ha a hízás alatt azt érted, hogy nehezebb lesz, akkor az ismosodás általában hízással jár. Állóképességi sportoknál még ez sem igaz.
Bár sosem kurv@ztam, meggyőzősésem, hogy igazi tapasztalatot és önbizalmat egy igazi kapcsolat adhat.
Menj el táncolni!
Prosti lesz a jó megoldás,mert egy csaj sem fog járni még egy jó kiadós tánc és udvarlás után sem egy nyuszival.
Eldöntöttem prosti majd keresek egyet ami eléggé tiszta és ápolt lehet.
Igen félni fogok ur isten.
Okoska a prosti után is nyuszi leszel, meg akkor sem lesz vmi nagy tapasztalatod hiaba hiszed...
Meg ugyanúgy el fogsz menni hamar szóval a prosti nem megoldás pucccaa fel kellene nőni és férfinak lenni...
Akkor maximum prostizik egész életében, nem dől össze a világ.
"fel kellene nőni és férfinak lenni"
Könnyen beszél, akinek összejönnek a dolgok.
Kedves utolsó rossz emberrel kotozkodsz :D
Szűz vagyok nincs baratnôm és prostihoz sem tervezem elmenni...
Ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!