Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem merek szexelni és ismerked...

Nem merek szexelni és ismerkedni sem a nőkkel miért vagyok én ilyen?

Figyelt kérdés

19/Férfi

Nagyon szexhiányom van el sem tudjátok képzelni hogy mennyire de nem merek és nincs kivel és ha volna is kivel akkor hova vigyem. :(

És még az adottságaim se túl jók csak 168 magas 75kg vagyok és csak 14 cm a péniszem :(

Írjatok véleményeket a csajokat érdekli hogy mekkora a farkatok?

Mert én nagyon parázok amikor meg akarták fogni.

Sőt még a felsőmet se mertem le venni mert nagyon szégyenlős vagyok és nem vagyok megelégedve magammal egy kicsit sem.

És sokan mondták,hogy fiú létemre nagyon érzékeny típusú vagyok.

De nagyon szexelni akarok már.

Vállaljak be prostit?

2011. dec. 8. 03:16
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
És vannak olyan csajok akik hajlandóak lennének ingyen bevállalni engem?
2011. dec. 8. 03:17
 2/29 anonim ***** válasza:

Programozz egy barátnőt.

Viccet félretéve, az egész szövegedből ez jön le:

"nem merek" "nem merek" "nem merek" "nem merek" "nem merek" "nem merek" "nem merek" "nem merek" "nem merek" "nem merek"

Hát így a lányok sem fognak merni rádkacsintani...

Ez az egész már megint egy kiadós önsajnálkozásnak tűnik. 100 ilyen kérdés volt már gyakorin, használd a keresőt. Ha a nicked bármilyen összefüggésbe hozható a jelentésével, valószinűleg van elég kopetenciád használni.

De ez vonatkozik a farok kérdésre is. 1323466457456 hasonló kérdés volt.

elég csak beírni hogy "14cm" ...

Nem nagy méret, nekem is akkora, de úgysem kapok nagyobbat. Ez jutott, fogadd el.

Ha nem egyéjszakás ribancal kezdesz, nem számít a méret. Amikor eljön az ideje, hogy összefeküdjetek a lánnyal, sokkal inkább a súlyfelesleg fogja zavarni mint a pöcörőd.

Ja, és az érzékeny éned rejtsd el ku*va mélyre. Arra senki nem gerjed. Puszinyusziból egy egész zsák plüss csücsül a csajok szekrényén, nem kell még1.

21F

2011. dec. 8. 04:15
 3/29 A kérdező kommentje:

Értem tehát ha egy éjszakás kalandra vágyok akkor számít a farok méret.

De hát ez kell nekem nem fogok házasságot meg mély kapcsolatokat fiatalon először ki szeretném élni magam.

Tehát kis farkúaknak nem jár az egy éjszakás csak ha beletörődik,hogy esetleg ki fogják nevetni igaz?

2011. dec. 8. 05:01
 4/29 anonim ***** válasza:

05:01:

Én arra céloztam, hogy ez nem az a méret amivel az ember hódít :D

Az, hogy kinevet vagy sem, abszolút emberfüggő... Nem hiszem azt, hogy konkrétan kinevetnének...

De az egyéjszakás kalandokra nincs esélyed. Nem a farokméreted miatt, hanem a hozzáállásod miatt.

Kiélni nem csak úgy tudod magad, hogy összefekszel mindenféle party ribivel... Párkapcsolatban jobban ki tudod élni magad. Szexuálisan is... Inkább arra törekedj, hogy legyen elég önbizalmad, hogy kezdeményezz a csajoknál. Ha egy lány belédszeret, nem fogja érdekelni a p*csöd mérete, alakja... Csak te. Szerintem így a szex is sokkal jobb.

Prostit meg felejtsd el. Már nemtudo hány ilyen poszton kifejtettem, hogy semmire nem mész vele. És tényleg nem. Elméletileg nem leszel szűz, gyakorlatilag nagyon is.

21F

2011. dec. 8. 05:06
 5/29 anonim válasza:
A méret sztem sem számít és én férfi létemre magasról leszarom hogy mennyi amúgy nekem is 14, a lányt nem fogja érdekelni az másodlagos, az egyéniségeddel tudod megfogni ha pedig magad köré csavartad hidd el őt sem fogja érdekelni, a lányok meg a mellük miatt paráznak, meg hogy igazán tetszel e neki, szval bennük is van para a hiba benned van, a gyengeséged sztem nem baj ha nem nagyolod el, ill ha már a 30 felé kezdesz járni el fogsz gondolkozni hogy de hülye is voltál!
2011. dec. 8. 05:37
 6/29 anonim ***** válasza:
Azért mert egy hatalmas nagy balf.sz vagy mint én! Annyi hogy én 185/74 vagyok, a szerszámom is nagyobb, vagy 18-19cm. Na meg én mar nem keresem a kifogásokat mert bennem van a hiba.
2011. dec. 8. 06:36
 7/29 anonim ***** válasza:
Jahh am ha annyira szexelni akarnál nem a kifogásokat keresned, egyértelmű h a lelked melyen nem akarsz szexelni, meg ilyen felfogással meg sem értél rá. Am hogyhogy 14cm mereven a farkad?
2011. dec. 8. 07:15
 8/29 anonim ***** válasza:

Előszőr is:

[link]

Itt válogathatsz kedvedre

Másodszor:

Miután az elsővel végeztél fejezd be az önsajnálatot. Tünés le egy terembe edzeni. Ne várd a sült galambot!

Hova vidd? Találd fel magad. Amígnincs saját lakásod vidd haza, bérelj egy lakást, vidd el motelba. Végszükség esetén ott a kocsid hátsó ülése. (Ha ezeket nem engedheted meg magadnak mert fiatal vagy és nincs ennyi zsebpénzed akkor ne akarj szexet)

Nem a pöröly mérete számít! (na jó kicsit azért igen) hanem, hogy hogyan használod

Edzés megint csak.

Keress tökösebb barátokat. Vedd át az ő szokásaikat. Tegyél az érzékenységed ellen. Ha kell veresd meg magad, csak azért, hogy keményebb legyél. Iratkozz be karatéra vagy boxra.

Igen vállalj prostit. 10-15 e a mennyekbe juttatnak csak ne szokj rájuk....

2011. dec. 8. 07:34
 9/29 /Anita_'94/ ***** válasza:
Ha tényleg ilyen nyuszi vagy, még lányként is a prostikat ajánlanám. Azok nem fognak kinevetni (bár szerintem a sima lányok sem), elöttük nem kell szégyenlősködni, nem érdekli, ha picit bénázol. Ha azzal kezded, hogy szűz vagy, még talán örülni is fog. Az önbizalmadnak is jót tehet, talán nem okoz akkora problémát utána más lány elött levetkőzni stb. Nemtom mennyiért ''dolgoznak'', de biztos nem olcsó. Csak utána szerintem ne reklámozd a dolgot, mert ez nekünk annyira már nem tetszik, mint a fiúknak.
2011. dec. 8. 07:43
 10/29 /Anita_'94/ ***** válasza:

Na, közben már árakat is kaptál :D

A 7:34-es hsz jó ötletet írt, szerezz keményebb haverokat. Esetleg járj ki néha meccsre, vagy valami edzésre. Én gyerekkorom óta járok meccsekre és az ottani fiúk sokkal szimpibbek, mint a suliban fellelhető egyedek.

2011. dec. 8. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!