Nem merek szexelni és ismerkedni sem a nőkkel miért vagyok én ilyen?
19/Férfi
Nagyon szexhiányom van el sem tudjátok képzelni hogy mennyire de nem merek és nincs kivel és ha volna is kivel akkor hova vigyem. :(
És még az adottságaim se túl jók csak 168 magas 75kg vagyok és csak 14 cm a péniszem :(
Írjatok véleményeket a csajokat érdekli hogy mekkora a farkatok?
Mert én nagyon parázok amikor meg akarták fogni.
Sőt még a felsőmet se mertem le venni mert nagyon szégyenlős vagyok és nem vagyok megelégedve magammal egy kicsit sem.
És sokan mondták,hogy fiú létemre nagyon érzékeny típusú vagyok.
De nagyon szexelni akarok már.
Vállaljak be prostit?
De annyira gátlásos vagyok nem bírom megtenni,még fiúk társaságába sem merek menni már 2 éve nem járok ki a barátaimmal. Pedig olyan jól tudok freestylozni a labdával :)
Nagyon könnyen zavarba jövök és meg tudnak bántani ezért nagyon félek.Mert ilyenkor elpirulok és úgy érzem,hogy legszívesebben megölném magam mert én más vagyok mint a többi a hülye gátlásaim végett.De hiába még ha nem érdekelnének a gátlásaim akkor is zavarba jönnék és akkor sem mernék csak úgy magától megtörténik.
Olyan jó azoknak akik élvezhetik az életet :(
Nem tudom mi lesz így velem.:(
Hajléktalan leszek.
Azta én gondoltam,hogy ez lehet benne mert sokszor kinevetnek és lenéznek,de amikor nevetnek akkor úgy hogy gúnyolódnak közbe és nem is nevetés inkább egy kisebb rövid hang az a kkkkkkk aztán lenéznek.
Egyébként nagy igazságot mondtál.
Bírom amikor így két pasi, akiknek nincs merszük ismerkedni, valami nagy baromságra fogják azt, hogy miért nem is csajoznak.
1. Ha nem vagy megelégedve a külsőddel akkor TEGYÉL érte, hogy meg legyél. Járj el sportolni, vagy akár otthon is lehet különböző gyakorlatokat. ( hasizom, hátizom stb. ) Gondolom megvan az neked, hogy milyen lehet egy "jó pasi". Próbálj meg olyanná válni.
2. Azzal, hogy otthon ülsz és sírsz, hogy de neked nincs barátnőd, és egyébként is a csajok mekkora szemetek már, mert ez meg az, meg amaz, meg hát nekik semmi se elég jó, nem fog senki bekopogtatni az ajtódon, hogy ugyanmár du*gjunk egyet. NEKED MINT FÉRFINEK kell elcsábítanod egy lányt.
3. A prosti aztán nagyon jó megoldás akkor, ha a testiségen kívül SEMMIRE sem vágysz.
Szóval inkább szedd össze magad, sírás helyett javítsd fel a külsőd olyanra hogy tetszél magadnak és próbáld meg nem azt látni, hogy az összes csaj egy szemét k*rva.
Egyszóval: LÉGY FÉRFI
27/n
08:29
Ez baromság! Egyik ismerősöm kb ilyen magas. Magabiztos fellépése van, jó dumája. Nem kesereg, nem siránkozik.
Több csaja van mint másik ismerősömnek. 2M 115 Kg 24 cm farokkal! A fellépéseden, dumádon, öltözködéseden sok múlik!
SZEDD ÖSSZE MAGAD! Már az elején írtam mit csinálj. Ne itt akarj nőt találni. Senki nem fog becsengetni, hozzád. Tibike tégy magadévá felkiáltással!
Nehogy már még az ingyen szexre vársz! Ott van egy halom jó nő válassz belőlük. 10 rugót bőven megér a tapasztalat szerzés. Utána nem leszel ilyen görcsös!
Szóval két lehetőséged van:
1.
Össze szeded magad és megfogadod a már leírt tanácsokat. Kezdve a prosti oldallal.
2.
Siránkozol és soha az életben nem lesz nőd és egyedül, magányosan halsz meg 70 év múlva.
Válassz!
Volt barátomat szintén 168 cm-es magassággal áldotta meg az élet (én 164 cm vagyok), és ha jól saccolom, ő is olyan 75-70 kg körüli lehetett. A "szerszámméreted" meg teljesen átlagos, azon se aggódj. :)
Viszont az tényleg előnyös lenne, ha egy kicsit próbálnál "keményíteni" magadon, és nem (mindig) annyira kimutatni az érzékenységedet. Tudom, hogy ez sokaknak nem egyszerű (én pl. elég zárkózott vagyok, amin, akármennyire is szeretnék, nem mindig tudok teljesen túllépni - szóval azt is tökéletesen megérteném, ha neked sem sikerülne teljesen levetkőznöd az érzékenységedet)... de én akkor is azt javaslom, szánd magad rá egy próbára ezzel kapcsolatban; veszíteni vele úgysem fogsz! ;)
19/L
Azonnal le fognak pontozni: 19 éves, de nem férfi vagy. Fiú. A férfi nem rinyál, hanem tesz valamit.
Első lépésként lemegy futni, heti 2-4 alkalommal. Kezdetben 3 percet, aztán 2 hónap múlva 60-90 perc is lehet.
Ha már 3 kg-ot le tudsz adni sporttal, akkor nem kell az alkatod miatt izgulnod.
Én is 168 centi vagyok. Vannak 160 alatti lányok is, de pl. a barátnőm egy kicsivel magasabb nálam.
Sosem mértem a farkamat, de panasz sem volt rá. Nem hiszem, hogy szex közben egy lány meg tudná mondani, hogy mekkora.
Tanulj C#-ot, most az a menő! :-)
A c# az fos játék készítés terén mert lassú.
De ablakos progik megírására tökéletes.
Visszatérve az eredeti kérdésre azt kell mondanom utolsó,hogy teljesen igazad van de nem futhatok ha kondizok.
mert akkor izomtömeget vesztenék.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!