Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy is kezdjem? .16 éves...

Hogy is kezdjem? .16 éves lány vagyok, a külsőmmel minden rendben, a koromat is meghazudtolom, mind külsőleg, mind gondolkodásilag. Azonban.

Figyelt kérdés
Sok barátom lehetett volna, de eddig sosem mertem belevágni egybe sem.. Van most egy fiú aki komolyabban tetszik, de ő 21 éves és nagyon jól néz ki.. ÉS tetszünk egymásnak, de viszont tudom, hogyha összejövünk, sor kerülne arra is, hogy na akkor le a ruhával.. Viszont én még tartok ettől.. Szégyenlős vagyok, és félek hogy nem felelnék meg neki, hogy nem vagyok neki elég.. Sokkal szebb lányokkal foglalkozott eddig, és nem is értem mit szeretne tőlem.. Magára az egészre készen állnék, csak a körülményektől, meg magától a menetétől félek.. Ezért is inkább úgy vagyok vele, hogy hagyom a srácot, nem kell még pasi, inkább csak elbolondítgatom őket.. De viszont rossz, hogy már sok fiút szalasztottam el csak mert nem vagyok megelégedve önmagammal.. Nem tudom mit kellene csinálnom.. Válaszokat várok..
2011. dec. 6. 05:35
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok ilyen, és nem is ilyen fiúk érdekelnek.. A csibészesek, rafináltabbak.. És mivel ők azok, nekem is annak kell lennem.. Akárhogy is, nem bántok meg vele senkit, csak legalább nem unatkozom.. Egyébként ez a fiú akiről szó volt a kérdésemben, már nincs is meg.. Megszakadt ez az egész ott ahol volt, nem beszélünk már, néha csak. De még mindig sokat gondolok rá. Csak mivel, én eddig az olyan fiúkkal foglalkoztam akik rafkósak voltak, ezért fogott meg ennyire ő, mert ő nem volt ilyen.. Benne is volt egy kis vonno, de ő rendes volt, és egy perc alatt megkevert.. De így alakult.. Visszatérve az előző kommentelőhöz, én nem ígérgetek, meg semmi, én csak elérem hogy jobban érdekeljem, és ha én is így akarom tovább beszélgetünk, ha meg nem, ott hagyom.. Ez lehet másoknak nem tetszik nekem se tetszene, de mi nem magyarok vagyunk, a bátyáim mindig is tiltottak a fiúktól, nem lehet még fiúm stb.. Ezért kellett ezt válasszam, egyikkel sem foglalkozom komolyabban csak elbolondítom őket, aztán ha megunom jön egy másik.. Na meg persze van mikor engem bolondítanak..
2012. febr. 9. 14:05
 22/23 anonim válasza:
Nem értek eggyet veled. Attól eltérően, hogy a fiúk ilzenek nem jelenti azt h nekünk lánzoknak is olyanoknak kell lennünk. Próbalj meg ne játszadozni a fiúkkal hanem inkább keress valami jobb elfoglaltságot.Úgz beszélsz a róluk mindha valami bábuk lennének és te lehet azt hiszed, hogy nem ártasz senkinek de nincs honnan tudd más mit érez akkor miközben te csak játszadozol velük..
2012. febr. 18. 18:40
 23/23 A kérdező kommentje:
Igazad van.. MAjd változtatok :D amugy még mindig szűz vagyok, és még mindig nem találtam rendes pasit.. Lehet hagynom kéne ezt a képet amit kialakítottam, hogy szerelemből feküdjek le valakivel.. Az egyik fél úgyis mindig jobban szeret. Többen azt tanácsolták ne érzelemből veszítsem el a szüzességem, lehet megfogadom és ha lesz egy olyan srác aki tetszik és bízok benne eléggé, engedem hogy sodródjak az árral.
2012. júl. 14. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!