Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy is kezdjem? .16 éves...

Hogy is kezdjem? .16 éves lány vagyok, a külsőmmel minden rendben, a koromat is meghazudtolom, mind külsőleg, mind gondolkodásilag. Azonban.

Figyelt kérdés
Sok barátom lehetett volna, de eddig sosem mertem belevágni egybe sem.. Van most egy fiú aki komolyabban tetszik, de ő 21 éves és nagyon jól néz ki.. ÉS tetszünk egymásnak, de viszont tudom, hogyha összejövünk, sor kerülne arra is, hogy na akkor le a ruhával.. Viszont én még tartok ettől.. Szégyenlős vagyok, és félek hogy nem felelnék meg neki, hogy nem vagyok neki elég.. Sokkal szebb lányokkal foglalkozott eddig, és nem is értem mit szeretne tőlem.. Magára az egészre készen állnék, csak a körülményektől, meg magától a menetétől félek.. Ezért is inkább úgy vagyok vele, hogy hagyom a srácot, nem kell még pasi, inkább csak elbolondítgatom őket.. De viszont rossz, hogy már sok fiút szalasztottam el csak mert nem vagyok megelégedve önmagammal.. Nem tudom mit kellene csinálnom.. Válaszokat várok..
2011. dec. 6. 05:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

aaz utolsó pár sort nem olvastam el..

a szűz lányok nagyon csábítóak, tehát nincs mitől tartanod.

2011. dec. 6. 16:14
 12/23 A kérdező kommentje:
Én nem így látom? Miért azok? Elvégre még tapasztalatlan, nem tudja mit hoygan, és félénk is.. Míg egy olyan, akinek már volt dolga pasikkal, az már tudja hogy mit hogyan csináljon, és azt is, hogy mi az ami jó lehet a másiknak..
2011. dec. 6. 18:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

fogyókúra rovatban ismerik a nevem. ha leírom hogy Aczél vagyok, és fogadd el amit írok, akkor az elég, vagy mindenképp iszonyat bunkón és bántón kell írnom ahhoz, hogy meg legyen értve amit mondok?

mert csak azért, hogy megnyugtassalak nem akarom kifejteni hogy miért lehet jó egy szűz lány.

fogadd el hogy ha meghirdetnéd, akkor elég szép pénzt kaphatnál a szüzességedért cserébe, másrészt indoklás nélkül Én írtam hogy ezen nem kell aggódnod, mert vagy érdekesnek fogja tartani a fiú, vagy elfogadja hogy nem feküdtél még össze fűvel fával. engem személy szerint nem érdekel ez egy nőben, de ha értékelni kell akkor nem hátránynak ítélem, hogy velem van először.

és hidd el, ez a többségre igaz.

2011. dec. 6. 18:55
 14/23 anonim válasza:
100%

Szia, szerintem gondold át. Ha csak azért jönne össze Veled akkor még várj, de ha tudod, hogy szeret, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem fog sokáig kellemetlenül érinteni a téma... ha összejöttök várj 2-3 hónapot, ha még akkor is melletted van és jól kijöttök, megértitek egymást akkor addigra már tudni fogod, hogy vele akarod e majd. Abban biztos lehetsz, hogy ha arra kerül a sor akkor Te is akarni fogod, de ehhez persze az kell, hogy megbízz benne, és ne siesd el!

Ha viszont úgy érzed, hogy egyenlőre a kapcsolat is sok akkor ne csinálj semmi olyat amit később megbánhatsz!

2011. dec. 6. 20:03
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. dec. 6. 21:34
 16/23 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, engedek az érzéseknek, megpróbálom vele.. És ha jól megvagyunk és képes rám várni, akkor örömmel leszek vele. De ha nem, akkor mehet amerre lát, majd jön másik..
2011. dec. 6. 21:35
 17/23 anonim válasza:
Nem olvastam az előző válaszokat...na de én is 16 éves lány vagyok és kajak nekem is egy 21éves srác tetszik és én is neki de nem tudunk mit csinálni mert 2 országra lakok tőle..csak mer a hülye szüleim el akartak onnan költözni és én meg nem tudtam mit csinálni na de mind1 azóta beszélgetünk msnen meg telón..de érzem h akarna tőlem vmit :D de nem tom h mit csináljak..:S
2011. dec. 7. 17:05
 18/23 anonim ***** válasza:
találkozzatok nyáron. vagy most, szünetben (mondjuk ha te nem is, ő esetleg el tudna utazni).
2011. dec. 7. 19:00
 19/23 anonim válasza:
De ha te bolondítod a fiukat 16 évesen vagy ahány éves is vagy, mért ne bolondítana ugyanigy téged a 21 éves srác? Talán látja, hogy kicsi és tapasztalatlan vagy ígyhát megteheti, mert te engeded. Szerinted csak úgy tudnád meghodítani ha lefeküdnél vele? Én garantálom neked ha ez megtörténne akkor 1 hét sem kellenne, hogy otthagyjon téged.. Szerintem felejtsd el az egészet
2011. dec. 10. 15:17
 20/23 anonim válasza:

Emlékszem az első fiúmra :D (akibe csak szerelmes voltam de titkoltam végül a barátnőm megmondta neki akkor voltam 14 XD és elkezdtünk barátkozni.....) De segítségedre lehetek mert pszichológusnak készülök nos tehát: játszol a fiukkal, 5 év korkülönbség az igazi szerelmeddel, félsz a testi kapcsolattól, és szűz vagy.... neh haragudj de most egy fiú panaszát írom le neked:

"Sziasztok a nevem Ádám és 23 vok szerelmes voltam őrülten egy nálam 4 évvel fiatalabb lányba, viszont idegesített hogy valamikor egy időpontot mondott nekem hogy na mikor is történjen valamikor meg amikor már közel voltunk ahhoz.... megszólal hogy:

- ne, mégse!!!! - én meg ideg voltam mert nagyon szerettem de aztán láttam rá egy héttel hogy csókolózik a haverommal. Aztán rá félórával elmondta hogy csak játszott velem"

Szerintem ezen a történeten gondolkozzál el...

2011. dec. 28. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!