Hogy is kezdjem? .16 éves lány vagyok, a külsőmmel minden rendben, a koromat is meghazudtolom, mind külsőleg, mind gondolkodásilag. Azonban.
aaz utolsó pár sort nem olvastam el..
a szűz lányok nagyon csábítóak, tehát nincs mitől tartanod.
fogyókúra rovatban ismerik a nevem. ha leírom hogy Aczél vagyok, és fogadd el amit írok, akkor az elég, vagy mindenképp iszonyat bunkón és bántón kell írnom ahhoz, hogy meg legyen értve amit mondok?
mert csak azért, hogy megnyugtassalak nem akarom kifejteni hogy miért lehet jó egy szűz lány.
fogadd el hogy ha meghirdetnéd, akkor elég szép pénzt kaphatnál a szüzességedért cserébe, másrészt indoklás nélkül Én írtam hogy ezen nem kell aggódnod, mert vagy érdekesnek fogja tartani a fiú, vagy elfogadja hogy nem feküdtél még össze fűvel fával. engem személy szerint nem érdekel ez egy nőben, de ha értékelni kell akkor nem hátránynak ítélem, hogy velem van először.
és hidd el, ez a többségre igaz.
Szia, szerintem gondold át. Ha csak azért jönne össze Veled akkor még várj, de ha tudod, hogy szeret, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem fog sokáig kellemetlenül érinteni a téma... ha összejöttök várj 2-3 hónapot, ha még akkor is melletted van és jól kijöttök, megértitek egymást akkor addigra már tudni fogod, hogy vele akarod e majd. Abban biztos lehetsz, hogy ha arra kerül a sor akkor Te is akarni fogod, de ehhez persze az kell, hogy megbízz benne, és ne siesd el!
Ha viszont úgy érzed, hogy egyenlőre a kapcsolat is sok akkor ne csinálj semmi olyat amit később megbánhatsz!
Emlékszem az első fiúmra :D (akibe csak szerelmes voltam de titkoltam végül a barátnőm megmondta neki akkor voltam 14 XD és elkezdtünk barátkozni.....) De segítségedre lehetek mert pszichológusnak készülök nos tehát: játszol a fiukkal, 5 év korkülönbség az igazi szerelmeddel, félsz a testi kapcsolattól, és szűz vagy.... neh haragudj de most egy fiú panaszát írom le neked:
"Sziasztok a nevem Ádám és 23 vok szerelmes voltam őrülten egy nálam 4 évvel fiatalabb lányba, viszont idegesített hogy valamikor egy időpontot mondott nekem hogy na mikor is történjen valamikor meg amikor már közel voltunk ahhoz.... megszólal hogy:
- ne, mégse!!!! - én meg ideg voltam mert nagyon szerettem de aztán láttam rá egy héttel hogy csókolózik a haverommal. Aztán rá félórával elmondta hogy csak játszott velem"
Szerintem ezen a történeten gondolkozzál el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!