Alaptalan a félelmem, hogy szűz nő marad a feleségem a házasságunk egész ideje alatt?
tegnapelőtt 21:24
Mi bajod a testi kielégüléssel? Az is ugyanolyan élvezetes dolog mint bármi más, és ne mondd hogy az nem alakít semmit sem a lelki kapcsolaton!!!! Szóval az is nagyon fontos!!!!
a leírtak alapján én arra következtetek, hogy nagyon szereted ezt lányt, és sztem az lehet, amit gyakran hallok, hogy sokaknak beadják, hogy a szex bűn, és az egy dolog hogy házasságig szűz marad, de utána meg csak kizárólag utódok nemzése céljából lehet kefélni, mert az ilyen fajta örömszerzést bűnnek gondolják, és sztem a feleségednek ezt beadhatta valami perverz még tizenéves korában, ő meg gondolom nagyon is komolyan veszi ezt,
bár az a véleményem, ha több mint négy évet vártál, akkor még tudsz várni, de állítsd a falhoz vond kérdőre
mert sztem vagy nem kívánja (amit kizártnak tartok), vagy nem szeret téged (reméljük nem így van), és még ha azt is hiszi, hogy a szex bűn, akkor lehetne benne annyi, hogy odaadja magát neked, mert ő is tudja mennyit vártál rá
Igen, vannak ilyen begyepesedett idióták, akik szerint a szex max az utódok nemzésére való. De! Abban még a vallásos idióták is egyet értenek, hogy az esküvő után el kell hálni a nászt. Na már most, ha a csaj erre nem képes, akkor nem szereti a férjét és akármire foghatjuk, akkor is így van. A legrosszabb eset hogy már rég más dugja.
Azért nem fogok én még csak szóba sem állni szűz csajjal, nem hogy feleségül venni.
hát igen a tapasztalat az, hogy a szüzességüket házasságig tartó nők többsége beadja a derekát, sőt sztem ők mondják a férjüknek hogy lehet, mert tudják hogy a férfiaknak vannak bizonyos igényeik
egyáltalán mióta vagytok házasok kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!