Anyukám szerint nem feküdhetek le a barátommal mert még nem fejlődött ki teljesen a méhem. Ez csak szerintem hülyeség? L/16
Ez hülyeség, miután menstruálsz már elég érett vagy testileg a szexhez... ezért is tudnál ugye teherbe esni... már 12 -13 évesen is van aki, nemhogy 16
Sztem anyud csak el akart tántorítani....
ma 16:48
Azért butaságot ne beszéljünk. 9 évesen jött meg, 10 évesen már beállt, mégsem lettem volna elég érett rá :D A menstruáció után még bőven fejlődnek a belső nemi szervek.
12-13 évesen a gyerekek közel 60%-a nem éli túl a szülést.
nincsenek annyira kifejlődve a belső gyengébb szerveik.
amik a nagy erőlködés következtében elszakadhatnak vagy megpattanhatnak. így 1 belsővérzés vagy bármi előfordulhat sőt agyvérzés is.
de persze ez a cigányoknál ki van zárva ők folyamatosan szaporodnak ha kell hanem. a természeti és fizikai törvényeket áthágva megszülik 13-14 évesen a gyereküket és nevelik. a segélyből.
Attól függ hány éves korod óta van menstruációd, mert van akinek 9 évesen már megjön, de ismerek olyat is, akinek 16 évesen jött meg először.
Neked hány évesen jött meg először?
Mert ahogy megjött elsőnek, arra rá 5 évet érdemes várni az első szeretkezéssel, én is így tettem, mert az első menzesz után még fejlődik valamennyit a méh, úgyhogy részben igaza van anyudnak, másrészt meg félt téged.
Én 14 éves voltam amikor először megjött, és 18 évesen lett először párom és vártam 1 évet, s mire 19 lettem addigra odaadtam magamat, azóta ennek a kapcsolatnak 6 év után vége lett, most 25 vagyok, s mostani páromnak 3 nap után adtam magam oda, akivel azóta is együtt vagyok!
25/N
12 éves koromban jött meg, azóta 4 és fél év telt el.
Ezt nem tudtam amit leírtál, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!