Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyukám szerint nem feküdhetek...

Anyukám szerint nem feküdhetek le a barátommal mert még nem fejlődött ki teljesen a méhem. Ez csak szerintem hülyeség? L/16

Figyelt kérdés
Egyébként már lefeküdtem vele csak anya nem tud róla és azt szokta mondani,hogy ezért várjak 18 éves koromig.
2011. dec. 2. 14:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
WTF ???
2011. dec. 2. 16:33
 22/31 anonim ***** válasza:
25%

Ez hülyeség, miután menstruálsz már elég érett vagy testileg a szexhez... ezért is tudnál ugye teherbe esni... már 12 -13 évesen is van aki, nemhogy 16

Sztem anyud csak el akart tántorítani....

2011. dec. 2. 16:48
 23/31 anonim ***** válasza:

ma 16:48

Azért butaságot ne beszéljünk. 9 évesen jött meg, 10 évesen már beállt, mégsem lettem volna elég érett rá :D A menstruáció után még bőven fejlődnek a belső nemi szervek.

2011. dec. 2. 16:54
 24/31 anonim ***** válasza:

12-13 évesen a gyerekek közel 60%-a nem éli túl a szülést.

nincsenek annyira kifejlődve a belső gyengébb szerveik.

amik a nagy erőlködés következtében elszakadhatnak vagy megpattanhatnak. így 1 belsővérzés vagy bármi előfordulhat sőt agyvérzés is.

de persze ez a cigányoknál ki van zárva ők folyamatosan szaporodnak ha kell hanem. a természeti és fizikai törvényeket áthágva megszülik 13-14 évesen a gyereküket és nevelik. a segélyből.

2011. dec. 2. 16:55
 25/31 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem fejlődött volna ki rendesen, akkor gondolom, nem is menstruálnál... De ha még ez az orbitális b*romság igaz is lenne, legalább tuti nem esnél teherbe, esetleg ezt megmondhatnád anyukádnak, gondolom, az a legnagyobb félelme, nehogy felcsinálják a kislányát. Mert gondolom, nem az lenne a baja, hogy átélsz pár kellemes percet. A mai világban meg egyáltalán nem korai 16 évesen szexelni. És mielőtt nekem jönnétek, elárulom: nekem 18 éves koromig meg sem fordult volna a szex a fejemben, sőt, még fiúra se volt szükségem, de már nem 'ebben a korban' élünk.
2011. dec. 2. 17:12
 26/31 anonim ***** válasza:
50%
Előfordulhat,hogy nem fejlődött ki,de a lényeg inkább azon van,hogy 16 évesen nem kéne szexelni,és a kérdésedből adódóan tájékozatlan,éretlen gyerek vagy még,nem tudom miért siettél ennyire a szexszel ha 2-3 évet vártál volna sem késtél volna le semmiről,de gondolom az nem lenne már menő.Inkább vegyél elő egy biológia könyvet és tanuld meg,és ne fikázd anyukádat,ő legalább foglalkozik veled,nem úgy mint sok tini anyja simán hagyja hogy a kislány szét tegye a lábát már 13-16 évesen.
2011. dec. 2. 17:20
 27/31 anonim ***** válasza:

Attól függ hány éves korod óta van menstruációd, mert van akinek 9 évesen már megjön, de ismerek olyat is, akinek 16 évesen jött meg először.

Neked hány évesen jött meg először?

Mert ahogy megjött elsőnek, arra rá 5 évet érdemes várni az első szeretkezéssel, én is így tettem, mert az első menzesz után még fejlődik valamennyit a méh, úgyhogy részben igaza van anyudnak, másrészt meg félt téged.

Én 14 éves voltam amikor először megjött, és 18 évesen lett először párom és vártam 1 évet, s mire 19 lettem addigra odaadtam magamat, azóta ennek a kapcsolatnak 6 év után vége lett, most 25 vagyok, s mostani páromnak 3 nap után adtam magam oda, akivel azóta is együtt vagyok!

25/N

2011. dec. 2. 19:54
 28/31 A kérdező kommentje:

12 éves koromban jött meg, azóta 4 és fél év telt el.

Ezt nem tudtam amit leírtál, köszi.

2011. dec. 2. 20:15
 29/31 anonim ***** válasza:
anyukád át akar baxni de naív vagy xDDDDDDD
2011. dec. 2. 23:40
 30/31 anonim ***** válasza:
sztem azert mondta hogy ne szexelj
2011. dec. 3. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!