Anyukám szerint nem feküdhetek le a barátommal mert még
nem fejlődött ki teljesen a méhem. Ez csak szerintem
hülyeség? L/16
Ami nem hülyeség. én 22 évesen adtam oda magamat a páromnak, most 27 éves vagyok és lassan 5 éve vagyunk együtt és már menyasszony vagyok! ne siesd el! ha már lefeküttél vele akkor mindegy de légy óvatos ezek után!
2011. dec. 2. 15:14
12/31 A kérdező kommentje:
másfél éve együtt vagyok "az első jött ment pasival" :D;)
ez nem igaz, úgy látszik nem csak a fiatalok tudatlanok, amúgy meg nem korai 16 évesen, hidd el, akik oltogatnak, a kutyának se kellenek 20L
2011. dec. 2. 15:17
Igazából az idő nem számít, de a továbbiakban nagyon vigyázz! mert a pasik megtudnak változni rövid idő alatt!Meg ha hamar odaadod magad nekik akkor megunnak!nagyon kevés a rendes, megértő és udvarias pasi.
mindegy te tudod.
2011. dec. 2. 15:17
Hát érdekes én mégis csak kellek egy kutyának már 5 éve!
2011. dec. 2. 15:18
16/31 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm.
tényleg sokan hiszik,hogy csak a fiatalok lehetnek tudatlanok. ráadásul kevesebb és fél év és 17 leszek. miért lenne korai?
12-14 évesen korai, 15 határeset, na de 16-17???
Az azért kicsit sok h nem kell senkinek aki azt írja h 18 évesen még szűz volt. Ragadnak rám a pasik csak engem nem érdekelnek mert menyasszony vagyok. És ez csak a második pasi az életemben olyan szempontból h szex. És nem bántam meg. Nem feküdtem le az összes pasival mert nekem a szüzességem jelentett is valamit. És a testem nem egy átjáróház. Az h egy csaj nem feküdt le 100 pasival az nem azt jelenti h nem kell a kutyának sem, csak azt h hűséges.
2011. dec. 2. 15:21
egy így van. én csak arra akartam célozni hogy a szüzesség egy érték és hogy azért ne akárkinek adjam oda hanem annak akinek ugy érzem hogy meg is érdemli. manapság a fiatalok azt gondolják hogy ők attól lesznek többek hogy ha minél hamarabb elvesztik a szüzességüket. pedig nem így van. sok pasinak csak arra kell a lány hogy megkapja és ennyi. én sem azért nem attam oda magam 16 évesen mert nem kellettem a kutyának se vagy mert nem lett volna kinek csak próbáltam kivárni azt a személyt aki meg is érdemelte.
2011. dec. 2. 15:26
Hogy mennyire van kifejlődve a méhed, azt csak az orvos tudja megállapítani. Valakinek 18 évesen sincs teljesen, valakinek (mint nekem, aki 10 éves korától menstruált) 15 évesen is felnőtt méretű. Anyukád csak félt, és talán azt gondolta, hogy majd ezzel le tud beszélni. Az anyukák már csak ilyenek. Az enyém sem tudta elfogadni, hogy 15 évesen találtam meg a párom, de belenyugodott. 16 évesen elvesztettem a szüzességem vele, mégsem jártak bennem 20-an, mára ez a fiú a vőlegényem :) Nem a szüzesség elvesztésének idejétől függ, hogy valaki később milyen nemi életet él. Egyébként nem ártana lassan megmondani anyukádnak mi a helyzet, hiszen bármikor történhet baleset, és akkor jó, ha tud segíteni.
20/L
2011. dec. 2. 16:07
15:00 voltam. Amúgy én is 16 évesen vesztettem el, 5 évig tartott az a kapcsolat. Nem azért tettem meg akkor mert ribi voltam és nem azért mert sikknek tartottam elveszíteni. Egyszerűen szerelmes voltam és eléggé "felnőttnek" éreztem magam hozzá. Persze ez neveltetés kérdése is, mert addigra már jócskán felvilágosítottak a szüleim, nem tiltották, nem is ellenezték, szerintem le sem sz@rták, mindegy, részlet kérdés. Anyám 16 évesen szülte a bátyámat, ők anno úgy voltak, hogy mindegyik menekült otthonról. Persze ettől még nem lettek rosszabb szülők. Mikor elkezdtem nemi életet élni nem ugrottam fejest a dologba, mert előtte még nőgyógyászhoz is elmentem, anyám soha nem titkolózott és nem vezetett félre. Főleg nem keresett ilyen hülye kifogást, mint amit a Te anyud mondott, de tudom ,hogy ezt részedről csak féltésből mondja. Lényeg, hogy az embernek nem szabad elveszíteni a fejét és védekezni kell. Én semmivel nem lettem másabb nő, mint aki később veszítette el a szüzességét, soha nem csináltam baromságot és most boldog házasságban élek 8 éve. Abban igaza van Mona Lisának, hogy az már megint más, hogy a mostani párod megmarad-e majd melletted. Ebben a korban leginkább a szívedre és a lelkedre kell vigyázni. Én azt javaslom, hogy azért egy megfelelő alkalommal mondd el édesanyádnak, mert az őszinteség felold és sok későbbi problémától, magyarázkodástól szabadít meg.
2011. dec. 2. 16:29
Kapcsolódó kérdések: