Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennyire gáz manapság 17...

Ennyire gáz manapság 17 évesen szűznek lenni?

Figyelt kérdés

Az előző barátom azért szakított velem 2 hét után, mert rájött, hogy szűz vagyok. Most van egy fiú, és kialakulóban vannak a dolgok, remélem összejön. Viszont félek, hogy emiatt nem kellenék neki.

A barátaim, ismerőseim szerint(akik ismerik őt persze) kedves, aranyos, és rendes fiú. De mégis emiatt félek, hogy nem kellenék neki így.:((

2011. dec. 1. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen miatt szakít, akkor nincs is rá szükséged. Mikor az én 24 (!!!) éves barátom megtudta, hogy szűz vagyok, nem csinált belőle ügyet. Mivel amúgy sem azért jött össze velem, hogy meghúzzon, nem vágta a földhöz, hogy egy kicsit még várnia kell rám. Szerintem ez így a normális.
2011. dec. 1. 19:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak arra kellettél volna az exednek.
2011. dec. 1. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:

"Az előző barátom azért szakított velem 2 hét után, mert rájött, hogy szűz vagyok"

KAAAAMMUUUU. Minden hím örül a bontatlan cuccnak.

2011. dec. 1. 22:00
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem kamu, mert van jobb dolgom is, mint kamu kérdéseket gyártani. És képzeld nem örült a bontatlan cuccnak, mert talán igen igazuk van a többi hozzászólónak..csak az kellett neki, és nem akart várni...mert ő nagymenő.:// És ezért érzem azt, hogy lehet gáz, és ezért félek is egy picit.

Köszönöm mindenkinek!!!:)

2011. dec. 2. 07:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy ezzel kiszűrheted a skalpvadászokat.
2011. dec. 2. 13:15
 16/18 A kérdező kommentje:
Végülis...:)
2011. dec. 2. 13:16
 17/18 anonim válasza:
Egyátalán nem gáz!! Én meg 18éves lány vagyok és szűz még, mert elég válogatós vagyok.. Ne add oda akárkinek a szüzességed! :)
2011. dec. 2. 22:56
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:))
2011. dec. 3. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!