Szűznek számítok?
Tudom elég buta kérdés, de legyetek szívesek ne olyanokat írni, hogy hú milyen bunkó vagyok...meg ehhez nincs eszem meg ilyenek. Köszi.
Szóval ha barátom csak 1-2 cm-re tette be, akkor még szűznek számítok vagy már nem? Tényleges behatolás nem történt, de azért valamennyire mégis...ezért teszem fel a kérdést. Köszi a NORMÁLIS válaszokat!
Szűzhártyának hívják azt, ami a szüzesség elvesztésénél átszakad. Ez szokott általában vérezni is.
Orvosilag az vagy még :)
pénisz hatolt beléd ,a szűzhártya 1 cm van a hüvely bejárattól szóval már jogilag sem vagy szűz.
Szívás így elveszteni :S :P
De mért vagyok gyagyás?
A válaszod alapján te meg egy barom vagy, akinek boldogságot okoz, ha ilyeneket írhat. Sajnállak te fogyatékos hülye bunkó! Jót röhögök rajtad :):)
Tényleg! Gumi volt a péniszen? Vagy védekeztetek rendesen?
A ciklusod melyik napján jársz? Mert ha ovulálsz, akkor ha rád néz is terhes leszel! Nagyon kell ám vigyázni!
Sok ilyen becsúszásból született már 'becsúszott' baba!
Szóval?
Köszi a rendes választ :)
Te meg ne okoskodj, mert nem áll jól! Tisztában vagyok az ilyen dolgokkal, mert nálam ez "szakmába vág", úgyhogy nem tudsz újat mondani...látom pedig nagyon erőlködsz :)
még az orvosi könyvek is így fogalmaznak: a hüvelybenetNÉL.
Amúgy ha megnézel pár valódi képet a szűzhártyáról ott is látszik, hogy az bizony elől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!