Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűznek számítok?

Szűznek számítok?

Figyelt kérdés

Tudom elég buta kérdés, de legyetek szívesek ne olyanokat írni, hogy hú milyen bunkó vagyok...meg ehhez nincs eszem meg ilyenek. Köszi.

Szóval ha barátom csak 1-2 cm-re tette be, akkor még szűznek számítok vagy már nem? Tényleges behatolás nem történt, de azért valamennyire mégis...ezért teszem fel a kérdést. Köszi a NORMÁLIS válaszokat!

2011. nov. 19. 20:40
1 2
 11/19 anonim válasza:
Állítom, hogy itt egy pasi okoskodik, aki a netről szedi ezeket. Engedtessék már meg, hogy mi nők, tudjuk, hogy hol van a szűzhártyánk!
2011. nov. 19. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:

-.-

1 nem vagyok PASI, nekem is PINÁM van

2 1 évig dolgoztam tiniambulancián, ahol megértem pár dolgot.

3 Jó éjszakát mindenkinek!

2011. nov. 19. 21:57
 13/19 anonim válasza:

Hát.. csak gratulálni tudok!

No comment.

2011. nov. 19. 21:58
 14/19 A kérdező kommentje:

úristen!!!! Én csak feltettem egy kérdést...ha tudom, hogy ez lesz belőle inkább hallgatok! Mi bajotok van nektek? Nincs jobb dolgotok, mint itt szekálni a másikat?

De csak csináljátok...én szórakozok legalább:)

2011. nov. 19. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
kérdező te nagyon gyagyás lehetsz mert azt írtad,hogy ez a dolog neked szakmába vág de hát te azt sem tudod,hogy szűz vagy e még!!! TE GYAGYÁS
2011. nov. 19. 22:34
 16/19 problem?:D ***** válasza:
Nem,terhes vagy
2011. nov. 20. 11:50
 17/19 A kérdező kommentje:
Oké győztél!!! GYAGYÁS vagyok. Igazatok van...belátom. Normális lennék tisztában lennék saját magammal és nem titeket kérdeznélek. Ne haragudjatok, ez van. Sajnos nagyon nem tudtam mit tegyek és ezért próbálkoztam itt feltenni ezt a kérdést. Bocsánat! Elnézést kérek tőletek! Ezt szívből mondom.
2011. nov. 20. 15:16
 18/19 anonim ***** válasza:

nincs harag!!!

legalább el ismered,ha hibázol!

ez egy nagyon jó tulajdonság!!

írtam neked vissza priváton...puszillak te kis gyagyás :D

2011. nov. 20. 16:44
 19/19 anonim válasza:
ha nem tolta be teljesen, akkor még szűz vagy. de gyaníthatóan nem sokáig.
2011. dec. 15. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!