Tudom hogy sokan megkérdezik de most akkor szűznek számítok még vagy már nem?
Mintha az én első szexuális élményemet olvasnám... pedig már jó rég volt. Egyébként AZZAL a fiúval nem is sikerült egyáltalán, akármennyire is tapasztaltnak vallotta magát, egyszerűen nem tudtam magam elengedni vele annyira, hogy belém tudjon hatolni. A következővel sikerült.
A szüzesség meglétét(tehát hogy megvan-e még a szűzhártyád) nem olyan könnyű ez alapján eldönteni. Egyrészt némi vérzéssel jár, DE egyáltalán nem biztos, hogy megvan a szűzhártyád, vagy az aktus előtt megvolt, ugyanis manapság már olyan életmódot folytatnak a lányok (sport, úszás, biciklizás), amitől teljesen spontán kiszakadhat a szűzhártya, akár anélkül, hogy tudnál róla!
Úgyhogy ezzel a kérdéssel szerintem ne is foglalkozz, inkább engedd el magad, és próbáld rávezedni a partnered, hoyg neked mi a jó!
Már nem vagy szűz én úgy gondolom:S
Azt hogy hogy tudnál ellazulni...hát azt nem tudom. Hosszú előjáték, esetleg sikosító:/
hát anatómiailag még szűz vagy, szűzhártáyd még tuti megvan ha ennyire nemmegy a behatolás.
nameghát nemtom, jártmár benned pénisz, de nem úgy ahogy kéne, meg nemis sikerült, meg semmisem jött össze, sztem temég mondhatod magadról h szűz vagy, mert tulajdonképpen semmi sem sikerült:D
ujjazzon meg előtte a barátod, sőt, necsak előtte, hanem elég sokszor az első alkalom előtt. ettől tágabb leszel és nemfog fájni.
ha továbbra is annyira fáj h már majdbeszarsz, akkor menj orvossal, mert bajod van.
Egyáltalán nem biztos, hogy megvan még a szűzhártyája, sőt. Szerintem nagyon is valószínű, hogy elszakadt, ugyanis a szűzhártya nagyon nagyon közel helyezkedik el a hüvelybemenethez. Nekem sem sikerült teljesen betenni első alkalommal, bár nem amiatt, mert túl szűk voltam, mégis véreztem utána, pedig csak a makkja ment be. A fiúkra meg ne hallgass, honnan tudnák? Nekik van szűzhártyájuk, vagy nekünk, lányoknak? A barátod meg buta, ha ilyeneket mond, hiába volt több lánnyal.
17/L
én azért gondoltam h még meglehet a szüzhártyám mert barátnöm az elsö szex után (neki teljesen berakta) rögtön elment nögyógyászhoz és azt mondta neki h elméletben már nem szűz de gyakorlatban még az...vagyis nem szakította át.
a sok petting meg csóközön megvolt, elöször 1 majd 2 ujjal is próbálkozott és az még viszonylag jó volt. és mikor belémrakta annak is az elsö szakasza egyáltalán nem fájt, de utána mintha begörcsöltem volna és minden hiába volt:S:S. nincs vmi módszer h minél jobban eltudjam magam lazítani. (a nedvességgel egyáltalán nincs semmi gond, messze az átlagon felül vagyok szoal síkosítóra sztem nincs szükség)
az h milyen a gumi az is fontos? mert ez ilyen bordázott vagy milyen volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!