Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tudom hogy sokan megkérdezik...

Tudom hogy sokan megkérdezik de most akkor szűznek számítok még vagy már nem?

Figyelt kérdés
az a helyzet h tegnapelött nálam aludt barátom és pettingeltünk utána felhúzta a gumit és elkezdte belém rakni, de eléggé szűk vagyok (hiába voltam nagyon nedves) és nagyon fájt ezért abba hagyta. de egy10perc múlva megpróbáltuk még egyszer akkor lassabban csinálta de már folyt a könnyem meg minden, nagyon fájt ezért abba hagyta. utána kérdeztem h szerinte átszakadt e a szűzhártyám ö azt mondta h kizárt (van tapasztalata 21éves és több lánnyal volt már) de a kérdés az h most ilyenkor szűznek számitok e vagy már nem? és h mivel tudnám elérni azt h ne fájjon ennyire és h jobban ellazuljak (sajnos vannak rossz emlékeim ehhez kapcsolódóan) 17L
2009. nov. 15. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
sztem már nem számítassz szűznek..
2009. nov. 15. 15:54
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
fizikailag szűz vagy, elméletileg már nem. csukd be a szemed mikor bedugja, ne figyelj semmire. plusz síkosítózd be rendesen a szerszámát + a puncidat.
2009. nov. 15. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mintha az én első szexuális élményemet olvasnám... pedig már jó rég volt. Egyébként AZZAL a fiúval nem is sikerült egyáltalán, akármennyire is tapasztaltnak vallotta magát, egyszerűen nem tudtam magam elengedni vele annyira, hogy belém tudjon hatolni. A következővel sikerült.

A szüzesség meglétét(tehát hogy megvan-e még a szűzhártyád) nem olyan könnyű ez alapján eldönteni. Egyrészt némi vérzéssel jár, DE egyáltalán nem biztos, hogy megvan a szűzhártyád, vagy az aktus előtt megvolt, ugyanis manapság már olyan életmódot folytatnak a lányok (sport, úszás, biciklizás), amitől teljesen spontán kiszakadhat a szűzhártya, akár anélkül, hogy tudnál róla!

Úgyhogy ezzel a kérdéssel szerintem ne is foglalkozz, inkább engedd el magad, és próbáld rávezedni a partnered, hoyg neked mi a jó!

2009. nov. 15. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

Már nem vagy szűz én úgy gondolom:S

Azt hogy hogy tudnál ellazulni...hát azt nem tudom. Hosszú előjáték, esetleg sikosító:/

2009. nov. 15. 15:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
hosszú csók közben rakja be lassan de folyamatosan, sikerülni fog az. :)
2009. nov. 15. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ujjazgasson a barátod, egy, két majd 3 ujjal. Ha már eléggé kitágultál, és úgy érzed, megőrülsz a vágytól, akkor rakja be. Először biztosan fájni fog, de aztán csak egyre jobb lesz, hidd el!
2009. nov. 15. 15:59
 7/11 anonim ***** válasza:

hát anatómiailag még szűz vagy, szűzhártáyd még tuti megvan ha ennyire nemmegy a behatolás.

nameghát nemtom, jártmár benned pénisz, de nem úgy ahogy kéne, meg nemis sikerült, meg semmisem jött össze, sztem temég mondhatod magadról h szűz vagy, mert tulajdonképpen semmi sem sikerült:D

ujjazzon meg előtte a barátod, sőt, necsak előtte, hanem elég sokszor az első alkalom előtt. ettől tágabb leszel és nemfog fájni.

ha továbbra is annyira fáj h már majdbeszarsz, akkor menj orvossal, mert bajod van.

2009. nov. 15. 16:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy megvan még a szűzhártyája, sőt. Szerintem nagyon is valószínű, hogy elszakadt, ugyanis a szűzhártya nagyon nagyon közel helyezkedik el a hüvelybemenethez. Nekem sem sikerült teljesen betenni első alkalommal, bár nem amiatt, mert túl szűk voltam, mégis véreztem utána, pedig csak a makkja ment be. A fiúkra meg ne hallgass, honnan tudnák? Nekik van szűzhártyájuk, vagy nekünk, lányoknak? A barátod meg buta, ha ilyeneket mond, hiába volt több lánnyal.

17/L

2009. nov. 15. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:
aznemigaz, előttem szóló, ugyanis sok olyan lány van akinek csak a 2. vagy a 3. szex alkalmával szakad át a szűzhártya
2009. nov. 15. 17:01
 10/11 A kérdező kommentje:

én azért gondoltam h még meglehet a szüzhártyám mert barátnöm az elsö szex után (neki teljesen berakta) rögtön elment nögyógyászhoz és azt mondta neki h elméletben már nem szűz de gyakorlatban még az...vagyis nem szakította át.

a sok petting meg csóközön megvolt, elöször 1 majd 2 ujjal is próbálkozott és az még viszonylag jó volt. és mikor belémrakta annak is az elsö szakasza egyáltalán nem fájt, de utána mintha begörcsöltem volna és minden hiába volt:S:S. nincs vmi módszer h minél jobban eltudjam magam lazítani. (a nedvességgel egyáltalán nincs semmi gond, messze az átlagon felül vagyok szoal síkosítóra sztem nincs szükség)

az h milyen a gumi az is fontos? mert ez ilyen bordázott vagy milyen volt...

2009. nov. 15. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!