Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tudom hogy sokan megkérdezik...

Tudom hogy sokan megkérdezik de most akkor szűznek számítok még vagy már nem?

Figyelt kérdés
az a helyzet h tegnapelött nálam aludt barátom és pettingeltünk utána felhúzta a gumit és elkezdte belém rakni, de eléggé szűk vagyok (hiába voltam nagyon nedves) és nagyon fájt ezért abba hagyta. de egy10perc múlva megpróbáltuk még egyszer akkor lassabban csinálta de már folyt a könnyem meg minden, nagyon fájt ezért abba hagyta. utána kérdeztem h szerinte átszakadt e a szűzhártyám ö azt mondta h kizárt (van tapasztalata 21éves és több lánnyal volt már) de a kérdés az h most ilyenkor szűznek számitok e vagy már nem? és h mivel tudnám elérni azt h ne fájjon ennyire és h jobban ellazuljak (sajnos vannak rossz emlékeim ehhez kapcsolódóan) 17L
2009. nov. 15. 15:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tényleg ez az életcélod, h elveszítsd a szüzességed??? Oltári hallod, irigylem a problémáidat....

DE nem érdekes, ha ekkora a gond, keress egy kanos elefántot :):):)

18 éves lány, akinek szintén fájt az első alkalom, és mégis megdugták ;)

2009. nov. 18. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!