Sok lány miért hiszi azt ha már nem szüzek sokkal jobbak mint szűz társaik?
Nekem már volt több alkalmi szexbe részem mégis van most komoly több éves kapcsolatom szóval ez hülyeség amit te mondasz. Mindenki azt csinál amit akar ,aki tartogatja magát hajrá,aki meg kiszeretné magát élni az is hadd csinálja ettől nem lesz senki se kevesebb...
21/L
11-es!
Nem az a lényeg, hogy ki mit csinál. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy minden héten más ágyában aludtál, ez a te dolgod... Neked arra volt igényed, nem feltétlen vagy ettől kevesebb ember, mint más. Csak éppen nem kéne azért lenézni valakit, aki még 20felett is szűz. Ennyi. 22F
Én vagyok a 11es
Pont azt írtam,hogy mindenki azt csinál amit akar,ha valaki szűz akkor szűz,ha nem nem,ha több partnere volt vagy ha egy sem tök mind1.Nem kell lenézni senkit sem.
Én sosem néztem le senkit azért ,mert szűz.Mondjuk biztos nem választanék magam mellé egy szűz fiút,de egyáltalán nem gyúnolnám ki ezért.Nekem is van egy szűzfiú ismerősöm aki 25 éves és jó barátom sose bántottam ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!