Mit éreztél az első sexnél hol volt és hány évesen?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 19:51
1/9 anonim válasza:
Kicsit féltem!!!Én 14 voltam akkor ő 19.Még ma is együtt vagyunk,több mint 7 éve.Az ágyában volt.Túl estünk rajta!!!:)
2/9 anonim válasza:
Én 14 voltam, ő 19 volt! Lassan(hetek kérdése) 9 éve együtt vagyunk, nála történt meg először, kicsit fájt, és féltem! De minden rendben volt!
23L
3/9 nastic válasza:
15 éves kis srác voltam egy 16 éves lánnyal, hazudtam a koromat illetően. Teljesen átlagos cucc volt, sokkal többet vártam, kotonnal volt, szar is volt (ha arra gondolok hogy milyen élményeim voltak később). 10 percig tartott.
4/9 anonim válasza:
21 évesen volt egy hivatásosnál, jó volt és azóta is vágyom vissza, mivel továbbra sem kellek a lányoknak
5/9 anonim válasza:
a csaj sirt lebasztak a szülei és 10 évesen
6/9 anonim válasza:
El vérzed a csaj meg túl izgult és azóta is minden nap a diliházba mek látogatni
7/9 anonim válasza:
Féltem, hogy teherbe esem, pedig óvszerrel védekeztünk... Jó volt, de semmi nagy durranás. Igazából örültem, hogy túl vagyok rajta, de többre számítottam.
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon jo volt 15 eves voltam o 16 es mar 3 eve egyutt vagyunk.Nalam otthon tortent meg az elso es felejthetetlen volt!:)
9/9 anonim válasza:
Jó volt. Koton volt rajtam. 12 évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!