Eddig ez nekem eszembe se jutott, de most olvastam egy kérdést, ami elgondolkoztatott. Most akkor mégse vagyok már szűz? :O /lent. /
Figyelt kérdés
A kérdésben az volt, h a csajnak betette a pasi de nem nagyon és nem szakitotta át a szüzhártyáját stb és h akkor ő szűz e még v sem, és a válaszok erősen megoszlottak...
namost, kb fél éve volt h barátommal kicsit túl hevesek voltunk, és pár mp erejéig max 1cmre bennemvolt, de nem mozgatta meg semmi, mondtam neki h ezt nem kéne. eszembe se jutott, h most emiatt nem lennék szűz, nade szerintetek?:S
( 16éves koromig akarok várni...most 15,5 vagyok, barátommal 1 éve járunk..:) )
2011. nov. 28. 20:43
21/32 anonim válasza:
Nem vagy szűz, mert bent volt a pénisze. :)
22/32 anonim válasza:
Jöjj össze egy másik mukival, és add neki elő a sztorit. 99%, hogy azt fogja mondani, nem vagy szűz.
23/32 anonim válasza:
szerintem ha már eddig eljutottál, semmi értelme várni. olyan mindegy hogy 1 cm vagy több... semmi nem fog történni attól hogy szűz vagy vagy nem. ez csak lelki dolog. de ha már ennyi megvolt, hülyeség azt mondani hogy állj. szerintem.
24/32 A kérdező kommentje:
ajj dehát épp h csak hozzáért a hüvelynyíláshoz....:/
2011. nov. 29. 15:43
25/32 anonim válasza:
istenem... ha ennyire véded a véleményed, hogy szűz vagy, mert te biztos vagy benne... akkor könyörgöm, miért tetted fel ezt a kérdést? :D
27/32 A kérdező kommentje:
mert szerintem szűzvagyokmég ... kiváncsi voltam mások ezt hogy gondolják ... ésmost meg elég szar h mások szerint nem vagyok szűz.:/
2011. nov. 29. 19:28
28/32 anonim válasza:
Mások szerint? Édesem, a tudomány mai álláspontja szerint nem vagy szüz. Aztán lehetsz ránk mérges...
29/32 anonim válasza:
Ja, és gratulálok. Reméljük a jövöben is ilyen felelösségteljes döntéseket fogsz hozni.
30/32 A kérdező kommentje:
-.-" nem véleményt kértem.:)
és szerintem meg ettől még ugyanugy szűz vagyok ... mivel ez a dolog 1x történt meg, akkoris nem volt még 1 fél aktus se...épp h hozzáért és elis vette..
2011. nov. 30. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!