Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Eddig ez nekem eszembe se...

Eddig ez nekem eszembe se jutott, de most olvastam egy kérdést, ami elgondolkoztatott. Most akkor mégse vagyok már szűz? :O /lent. /

Figyelt kérdés

A kérdésben az volt, h a csajnak betette a pasi de nem nagyon és nem szakitotta át a szüzhártyáját stb és h akkor ő szűz e még v sem, és a válaszok erősen megoszlottak...

namost, kb fél éve volt h barátommal kicsit túl hevesek voltunk, és pár mp erejéig max 1cmre bennemvolt, de nem mozgatta meg semmi, mondtam neki h ezt nem kéne. eszembe se jutott, h most emiatt nem lennék szűz, nade szerintetek?:S

( 16éves koromig akarok várni...most 15,5 vagyok, barátommal 1 éve járunk..:) )

2011. nov. 28. 20:43
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

jó lényegtelen, ha nem is szakadt át az ujjazástól(de szerintem már átszakadt...), akkor is, a farka meg tuti h nem szakította át... de ez lényegtelen mert nem ettől függ.

és szerintem inkább Te nézz utána kicsit pontosabban, és utána reklamálj.;)

2011. nov. 28. 20:57
 12/32 A kérdező kommentje:
csomó mindentől elszakadhat... mindenféle sporttól, stb, akkor ha egy sportoló még élőben 1 f*szt se látott, de sporttól elszakadt neki, akkor már ő sem szűz?...
2011. nov. 28. 20:59
 13/32 anonim ***** válasza:
64%
Ejjj...nem azt irtam,hogy ha átszakad akkor már nem is szűz,hanem egy egész aktus kell ahhoz,hogy ne mondja magát valaki szűznek..így már érted? :)
2011. nov. 28. 21:00
 14/32 A kérdező kommentje:

abban is, amit belinkeltél,már az első bekezdésben leírja a helyes választ... "ha lefeküdtél a barátoddal, akkor veszted el" nem ha kiszakadt a szűzhártya ...

de nem vitázok tovább.:)

2011. nov. 28. 21:02
 15/32 A kérdező kommentje:
ja ... az más. énis ezt magyarázom...:D de nekünk meg nem volt egy egész aktus. ez csak egy pillanat volt...szóval szerintem még szűz vagyok.
2011. nov. 28. 21:03
 16/32 anonim ***** válasza:
70%
Én nem vitázok,egyszerű eszmecserét tartok :) És szerintem igen félreértetted amit először irtam neked,de mind1 ;)
2011. nov. 28. 21:03
 17/32 A kérdező kommentje:
őő szerintem az történt, hogy amit én írtam, az az előtted szólónak szólt:D:D:DD csak Te meg helyette keltél "eszemcserébe". :) szóval igen, félreértés volt az egész.;)
2011. nov. 28. 21:07
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Hm...én azt nem értem minek érdeklik a kislányokat hogy huu szüzek-e vagy sem....meg van -e szűzhártya vagy sem...először is a szűzhártya még a biciklizéstől is elszakadhat, vagy egy erősebb ujjazástól is (mint pl tudom hogy gáz de nálam is ez volt :D )

Szóval ezen teljesen felesleges agyalni. Úgyis elveszted egyszer, úgyis barátoddal akarod, úgyis így-úgy lesz szóval felesleges gondolkodni rajta

2011. nov. 28. 21:30
 19/32 A kérdező kommentje:
azután kezdj oltani miután elolvastad az előzményeket is...énis pont ugyanezt mondom, amit Te, hogy lényegtelen h szüzhártya kiszakadt e v nem, mert az bármitől megtörténhet, és nem az jelenti a szüzesség elvesztését. az viszont meg már az én dolgom, hogy mikor akarom elveszíteni, és hogy nekem ez mennyire fontos, vagy nem fontos.
2011. nov. 28. 21:32
 20/32 anonim válasza:
100%
Egy lány akkor veszti el a szüzességét, ha volt benne f@sz. Mindegy, hogy 1 vagy 23,674 centire ment be. A szüzhártya pedig elszakadhat sportolástól is, de egy teljes aktus után is megmaradhat. (Sajnálom, de) nem vagy szüz.
2011. nov. 28. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!