Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi történhetett? (Bővebben lennt)

Mi történhetett? (Bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Én is és a barátnőm is szüzek vagyunk. Tegnap előtt elkezdtünk smárolni meg minden (feküdtünk) simogatta a péniszem és kiis verte,állt rendesen meg minden,nemvolt rajtam már a boxer akkor is minden oké volt. És amikor én kerültem felülre és levettem a bugyiját lekonyult,egyik percben minden oké volt rá 3 mp-re meg semmi,mi lehetett a baj? Pedig nem voltam ideges és fel is izgatott rendesen. Értelmes válaszokat légyszíí! F / 15 L / 18
2011. nov. 27. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem mégis csak izgulhattál valamennyire.
2011. nov. 27. 12:05
 2/4 anonim válasza:

Ha értelmes a barátnőd, megértő evvel szemben. Szerintem is ott volt benned az aggódás, tudat alatt.

Másodikra, harmadikra, stb összejön! :) Kitartás! :)

2011. nov. 27. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne gondolkodj ezen sokat, mert akkor később se jön össze.

Felejtsd el az egészet.

Próbálj meg laza lenni.

Ne hajts arra hogy elérj valamit, csak csináld azt ami mindkettőtöknek jó.

2011. nov. 28. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne verje ki neked a barátnőd csak szimplán izgasson fel,mert mint mindenki tudja nem minden pasi képes orgazmus után újra "harcba állni". aztán védekezzetek is .... de gondolom ezt nem kell mondogatni!
2011. dec. 8. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!