Mi történhetett? (Bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Én is és a barátnőm is szüzek vagyunk. Tegnap előtt elkezdtünk smárolni meg minden (feküdtünk) simogatta a péniszem és kiis verte,állt rendesen meg minden,nemvolt rajtam már a boxer akkor is minden oké volt. És amikor én kerültem felülre és levettem a bugyiját lekonyult,egyik percben minden oké volt rá 3 mp-re meg semmi,mi lehetett a baj? Pedig nem voltam ideges és fel is izgatott rendesen. Értelmes válaszokat légyszíí! F / 15 L / 182011. nov. 27. 09:36
1/4 anonim válasza:
szerintem mégis csak izgulhattál valamennyire.
2/4 anonim válasza:
Ha értelmes a barátnőd, megértő evvel szemben. Szerintem is ott volt benned az aggódás, tudat alatt.
Másodikra, harmadikra, stb összejön! :) Kitartás! :)
3/4 anonim válasza:
Ne gondolkodj ezen sokat, mert akkor később se jön össze.
Felejtsd el az egészet.
Próbálj meg laza lenni.
Ne hajts arra hogy elérj valamit, csak csináld azt ami mindkettőtöknek jó.
4/4 anonim válasza:
Legközelebb ne verje ki neked a barátnőd csak szimplán izgasson fel,mert mint mindenki tudja nem minden pasi képes orgazmus után újra "harcba állni". aztán védekezzetek is .... de gondolom ezt nem kell mondogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!