Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? (Többi lennt)

TheFPSVik kérdése:

Mit tegyek? (Többi lennt)

Figyelt kérdés
Mit tegyek hogyha egy 12éves lány meg akarja magát velem baszatni de én nem szeretnék még sex-elni mert még nagyon fiatal vagyok de nem száll le rólam mit tegyek?? Kérlek segítsetek nekem 14/f
2011. júl. 24. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:

kerüld. nézd levegőnek. mondj neki vmi bántót, hogy egy kis k*rva vagy valami ilyesmi . tiltsd le közösségi oldalakon.

Számtalan lehetőséged van, ilyen esetben lehetsz bunkó, ha szép szóval nem megy.

2011. júl. 24. 12:30
 2/9 anonim válasza:
Ezt csak komolyan lehet megbeszélni. Le kell ülni és megmondani neki, hogy te és még ő sem áll igazán készen az egészre. 12 évesen NEM éri meg csak a szex kedvéért dugni. De gondolom te is így látod. Sok szerencsét, remélem megérti majd a leányzó a dolgokat.
2011. júl. 24. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Közöld vele,hogy meleg vagy:D Ha ez nem jön be,akkor mondd neki h nem jön be neked...ha ez sem,akkor h szálljon le rólad..ha ez sem,akkor fenyegesd meg h elmondod az anyukájának,ha mégegyszer rádnéz vagy a közeledbe megy...ez már csak használ...
2011. júl. 24. 12:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy látom hogy erre még nem állunk készen de azt fogom tenni mit a első válaszoló mondott és majd kiderül hogy békén hagy vagy nem de azért köszönöm a válaszokat és megy a zöld kéz mindkettőtöknek.
2011. júl. 24. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha szeret, akkor meg tudjátok ezt beszélni. Ha nem és még mindig rád akar mászni, akkor oszd ki és dobjad. Látom, te értelmesebb vagy, mint az átlag úgyhogy ne hagyd magad.
2011. júl. 24. 12:42
 6/9 anonim válasza:
nyilvánvalóan nagyon szeret téged.. és ugy érzi te vagy élete szerelme és ezért szeretné megosztani veled az első sexuális kapcsolatát..de ha te nem szeretnéd vele akkor szépen mond meg neki.. ha télleg szeret megérti! :))
2011. júl. 24. 13:02
 7/9 anonim válasza:
szerintem meg egy kamu a csaj mikor igent mondanál és arra kerülne a sor else jönne ennyi
2011. júl. 24. 13:23
 8/9 anonim válasza:
hát ha nem csúnya akor nehagyd ki az alkalmat :)
2011. júl. 24. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
NEHOGY MEGTEDD!!!!!
2011. júl. 25. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!