Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, pasi ügy, segítseteek!? (lennt a többi. )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van 2 srác.Az egyik 22 a másik 30 éves.Mind a kettővel kölcsönös a vonzalom,az tuti,mert anno bepróbálkoztak.Én hülye nemet mondtam,mert megijedtem valamiért..Azóta is jó barátok vagyunk,és a vonzalom még mindig megvan,és most jöttem rá,hogy még is jó lenne.Egy komoly kapcsolatot akarok,mint ahogy ők is,tudom,mivel sok mindent megbeszélünk. Mit tegyek? Még elég fiatal vagyok,de ez annyira nem számít.Anyummal is beszétem róla,ő a 22-t elfogadná,de a 30 szerinte necces nagyon..Szerintetek mi legyen? 16/L2011. aug. 7. 15:44
1/12 anonim válasza:
Ne mond meg a korát. Elsőnek a szám lehet hogy "riasztó" de semmit nem jelent.
2/12 anonim válasza:
16évesen egy 30évessel?? az már szinte pedofília... ez beteges már bocs. a 22talán belefér.
3/12 anonim válasza:
szerintem 22k ha tö ugyan az akkor a 22vel mindenki normálisabban néz rád:D
4/12 anonim válasza:
Csak akkor beszélj ha már elmúltál 30 különben fingod sincs róla.
5/12 napietus válasza:
ismerem a korombeli fiúkat, egy 16 éves kiscsaj ált. csak dugni kell nekik, nem komoly kapcsolatra. ha Te arra vágysz, akkor inkább a másikat válaszd.
29/N
6/12 anonim válasza:
De úgye még csak véletlen sem az irígység beszél belőled?
7/12 anonim válasza:
nem múltam még el 30, viszont azt tudom, hogy egy 16éves lány nem azt akarja mint egy 30éves férfi... ennyit erről. (kivétel ha a lány is 2randi után dugni akar)
8/12 napietus válasza:
nem :D sosem jártam velem egykorú pasival, mostmeg már van férjem. csak én hallom, hogy beszélnek a férfiak azokról a kicsajokról, akiket fel lehet szedni egy menetre 16 éves korukban, és nem szeretném, ha szegény kérdező ilyen beszélgetések témája lenne.
10/12 anonim válasza:
járj velem! én 16 vagyok xD na jó csak vicc volt. sztem a 22 jobb lenne. a 30 elég sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!