Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek megtegyem?

Szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés
Sokszor fantáziáltam már arról, hogy egy barátommal veszítem el a szüzességem és most lehet, hogy meg is adódna rá az alkalom. Szerintetek bevállaljam?
2011. nov. 22. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem tenném meg..Az első együttlét szerelemből legyen meg vagy maradjak sokáig szűz.

Így gondolkodok.

De,te tudod..bár,szerintem jól gondold meg. Ha megtetted,utána nincs olyan,hogy visszacsinálod.

Meg,ha egy baráttal le tudsz feküdni,az már nem is annyira baráti kapcsolat..nem?

16/L

2011. nov. 22. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves is vagy?
2011. nov. 22. 22:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy barátban épp annyira tudsz megbízni mint egy párkapcsolatban. Ha egy bájgunárral vagy akkor nyílván nem, de ha egy normális rendes fiúval akkor nem csak megbízol benne, de még szerelmes is leszel. Egy barát csak tesz neked egy szíveséget és kész. Egy idegen is tud szíveséget tenni. Visszacsinálni nem is tudod, ha megbánod.
2011. nov. 23. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!