Szerintetek menjek örömlányhoz?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nem voltam még nővel. Próbálkoztam régebben, és a sok visszautasítás miatt bipoláris depresszió alakult ki nálam. Szerintetek kockáztassam meg a kiújulást, és próbálkozzak lányoknál, vagy menjek prostihoz?2011. nov. 22. 20:16
1/15 anonim válasza:
Ha barátnőt akarsz keress barátnőt, ha dugni akarsz akkor menny prostihoz!
Az a lényeg, hogy mit akarsz.
2/15 anonim válasza:
menj prostihoz ha a negatív fázisban vagy
csajozz ha a pozitívban
3/15 anonim válasza:
ja menj ! csak valami igényesebbet nézz ki
4/15 anonim válasza:
A dugni akarsz verd ki magadnak.
Ha barátnőt akarsz, az majd úgyis jön, ha keresed.
Ilyet még nem hallottam hogy ilyesmi miatt ilyen személyiségzavar alakul ki valakinél?
5/15 A kérdező kommentje:
Hát nem személyiségzavarnak mondanám hanem extrém hangulatingadozásnak.
2011. nov. 22. 20:34
6/15 anonim válasza:
én 22 voltam mikor elvesztettem, én is ilyen beszari voltam mint te. próbálkozz netes társkeresővel. Dumálj rengeteg lánnyal, előbb utóbb lesz olyan aki találkozni is akar majd, a többi onnan már sima ügy. Ha cseten visszautasitanak az nem akkora gáz és te se fogod rosszul érezni mert esetleg nem ir vissza. 100-ból válaszolni fog 10 és azokkal már lehet beszélgetni
7/15 anonim válasza:
Bipoláris betegséget ilyesmi nem szül, annak okát keresd másfelé. Lehet, hogy csak utolsó csepp volt a pohárba, hogy visszautasításokat éltél át. És igen, menj prostihoz.
8/15 anonim válasza:
Szerintem is menj el, mert nagyon jó tapasztalatszerzésnek. Utána könnyebben fogsz majd a lányokhoz közeledni :)
9/15 anonim válasza:
Szerintem meg ne menj el!Nem tudom,hogy hogy van gusztusod olyan nőhöz nyúlni,akivel több száz ember lefeküdt,és ki tudja hogy milyenekkel?Kiszakad a gumi akkor mit teszel?Csináltatsz HIV tesztet?Később minden betegséget be fogsz képzelni magadnak.Ne kockáztass!Várj az igazira!
10/15 A kérdező kommentje:
Lakásoshoz mennék, ott azért nagyon kevés lány van aki nemi beteg.
2011. nov. 25. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!