Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Odaadjam magam valaki olyannak...

Odaadjam magam valaki olyannak, akit nem szeretek szerelemből, de teljes szívemből kívánom, hogy megtörténjen vele?

Figyelt kérdés
19 éves is elmúltam. Voltam már szerelmes, de az egy nagy pofáraesés volt. Megismerkedtem ezzel a sráccal. Szerelmes nem vagyok bele, de sokkal többet érzek iránta, mint barátság. Két hónapja randizgatunk, és szörnyen kívánom már. Eddig nem történt köztünk semmi, mert én nem akartam, mert tudom, hogy nem vagyok bele szerelmes. De a testem már őrülten kívánja minden egyes csókját, érintését. Neki állunk pettingelni, mert már nem bírjuk. Azt mondja, ha többet nem szeretnék, mert ő is tudja, hogy nem vagyok bele fülig szerelmes, akkor maradjunk a pettingnél, legalább oldódik a gátlásosságom és szerzek tapasztalatot. De nem tudom. Én magamat ezért nem ítélem el. Mert szerintem vártam eleget, de az élet mindig kibabrált velem. Legközelebb csak szeptember után tudnék belevágni egy komoly kapcsolatba, mert elköltözünk, és nem látom értelmét, hogy most valakit magamba bolondítsak. Viszont már nagyon unom, hogy rohan el mellettem az élet, és semmi élvezetem nem volt még. Érezni akarom a vágyat, a szenvedélyt. Nem is ismerek magamra, mert 18 éves koromig bennem is az volt, hogy csak olyannal leszek együtt, akit magamnál is jobban szeretek, de valami változott. Ez a fiú elindított bennem valamit, látom rajta, hogy ő is akarja, és én is akarom. Megbízunk egymásban, tiszteljük a másikat azzal, hogy csak örömet akarjunk szerezni a másiknak. De mégsem szerelemből történne. Elítélendő ez mások számár? Ettől riherongy leszek?
2009. máj. 11. 22:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy riherongy! Egy eégszséges fiatal felnőtt vagy! Nem az tesz valakit értékessé,vagy jó emberré,hogy meddig tartogatja magát! Ha te meg akarod tenni nagyon,és kivánod,akkor feküdj le vele,ilyen egyszerű! nem kell túlkombinálni..és még szerelem is lehet belőle,ráadásul a srác a leirtak alapján nem tűnik köcsögnek.
2009. máj. 11. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha így gondolod akkor miért ne? Szerintem az már rég megdőlt hogy egy kapcsolatnak lángoló szerelemmel kell kezdődnie, és maga a szüzesség is egy picikét túl van misztifikálva. Nem kell óriási jelentőséget tulajdonítani neki, mintha ezzel a világot váltanád meg. Nyugi senki nem ítél el (alapból senkinek sincs köze hozzá) és riherongy se leszel :)
2009. máj. 11. 22:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek, nem is ítéllek el, de én nem tenném. Én várnék a szerelemre. Még mindig hiszek abban hogy megéri. A másik: semmiről nem késtél el 19 évesen. Számomra ez olyan, mint amikor egy jó nevű fotós aktképeket készített rólam, letette a gépet és ajánlatot tett. 15 éves barátság volt már köztünk és soha ilyesmi nem került szóba addig.Sikerült meggyőznöm, mennyire helytelen dolog volna ez. De hát Te tudod. Ha mégis megteszed, ettől még nem leszel rossz lány.
2009. máj. 11. 22:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális dolog, nem szabad valakit le ribancozni mert nem az igazi egy szerelmével feküdt le )de akár ugye később lehet is ő)... Az a ribanc aki minden második mozgó molekula halmazzal összefekszik, akár postaláda, akár járókeretes papi. És általában egy idő után jönnek majd a rossz megjegyzések, de tudjátok mit? Ha miért cseszi ennyire a csőrötök? Mert ti is akartátok volna? Mert nincs jobb dolgot mint mást szídni? Mert a te nevelésed szerint etikátlan? Bármeik is az mit keresel akkor itt?
2009. máj. 11. 22:37
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Első vagyok.Nálam pl nem jön könnyen a szerelem,de szerintem lehet azt érezni,egy hónap után is,hogy ebből lesz e komolyabb érzelem vagy abszoolút nem.És nem is egyik pillanatrol a másikba szeret bele az ember valakibe,ilyen nincsen.Én addig is szexeltem a barátommal,amig még nem mertem szerelemnek hivni ami köztünk van.Én nem tartom magam riherongynak emiatt.
2009. máj. 11. 22:50
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jól esik olvasni, hogy van olyan, aki nem ítélne el ezért. Hát tény és való, hogy az én környezetemben eléggé túl van misztifikálva a szüzesség. Nincs olyan barátnőm, aki elvesztette volna, illetve a szüleim annak örülnének a legjobban, ha szüzen mennék férjhez, de ez biztos nem fog bekövetkezni.

2009. máj. 11. 22:56
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Csak az a kérdésem, hogy neked mit jelent a szerelem? Csak mert többször lefekteted, hogy te nem vagy szerelmes, mégis erről a fiúról hősi énekeket zengsz, piedesztálra állítod, és ő az a kiválasztott, akinek oda akarod adni a szüzességedet. Akkor mi hiányzik a szerelemhez? Szerintem semmi.
2009. máj. 11. 23:53
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj, szerintem eléggé megbízol ebben a fiúban, ismered, kívánod, és 19 évesen már nem vagy gyerek. Szerintem ha tényleg annyira kívánod, akkor feküdj le vele. Én úgy vagyok vele, hogy inkább azon bánkódj amit nem tettél meg, mint azon, amit megtettél! Ha 16 évesen kérdeznéd a véleményemet, azt mondanám, várj! De felnőtt nő vagy, és nem leszel riherongy ha lefekszel vele!Aztán kitudja lehet egymásba zúgtok (mi is az szex után lettünk szerelmesek), és olyan bolodogok lesztek hogy csak na!:)
2009. máj. 12. 08:47
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
előzó vok rosszul írtam: inkább azon bánkódj amit megtettél, mint azon amit nem! Egyszer élsz!:)
2009. máj. 12. 08:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én minden kis tinit lehúzok itt, hja, 15-16 évesen meg azzal a hozzáállással!

De ez itt már teljesen más! OK, lehet, hogy most nem pont olyat érzel, ahogy valami rózsaszín könyvből gondoltad, de a valódi élet, a realitás MINDIG MÁS, mint a fantázia.

Az élet mindig olyan "életszagúbb".

Itt van ez a srác, aki tök jó fej, jó barátok vagytok, tisztel, tulajdonképpen minden megvan (őszinteség is) ami úgy általában egy jó kapcsolathoz kell. És ráadásul nagyon kívánjátok egymást.

Hát csináljátok! Felnőttek vagytok, a ti testetek, a ti életetek, megtehetitek ami jól esik! Érezd át, amit csak kívánsz!

Egyáltalán nem leszel rihe..., le sem írom, OK?

Azért én nem fogadnék rá, hogy később is így marad minden, és nem lesz ebből "esetleg" egy nagy szerelem! ;)

2009. máj. 12. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!