Odaadjam magam valaki olyannak, akit nem szeretek szerelemből, de teljes szívemből kívánom, hogy megtörténjen vele?
Köszönöm a válaszokat!
Jól esik olvasni, hogy van olyan, aki nem ítélne el ezért. Hát tény és való, hogy az én környezetemben eléggé túl van misztifikálva a szüzesség. Nincs olyan barátnőm, aki elvesztette volna, illetve a szüleim annak örülnének a legjobban, ha szüzen mennék férjhez, de ez biztos nem fog bekövetkezni.
Én minden kis tinit lehúzok itt, hja, 15-16 évesen meg azzal a hozzáállással!
De ez itt már teljesen más! OK, lehet, hogy most nem pont olyat érzel, ahogy valami rózsaszín könyvből gondoltad, de a valódi élet, a realitás MINDIG MÁS, mint a fantázia.
Az élet mindig olyan "életszagúbb".
Itt van ez a srác, aki tök jó fej, jó barátok vagytok, tisztel, tulajdonképpen minden megvan (őszinteség is) ami úgy általában egy jó kapcsolathoz kell. És ráadásul nagyon kívánjátok egymást.
Hát csináljátok! Felnőttek vagytok, a ti testetek, a ti életetek, megtehetitek ami jól esik! Érezd át, amit csak kívánsz!
Egyáltalán nem leszel rihe..., le sem írom, OK?
Azért én nem fogadnék rá, hogy később is így marad minden, és nem lesz ebből "esetleg" egy nagy szerelem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!