Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az mennyire "fura", ha valaki...

Az mennyire "fura", ha valaki nem szerelemből veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés

20 évesről van szó

(csak ha talál valakit, akivel kölcsönös a vonzódás és tetszenek egymásnak..)

2011. máj. 20. 20:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
48%

minden redben van :), nem fura, mert ez biológia szükséglet és...jó dolog...2o évesnél aztán tényleg semmi akadályt nem látok :D de kell vigyázni, szépen, lassan és kedvesen ( minden a lánytól függ, na meg a pasi ritmus érzékétől !!! ) :)

jó szórakozást :D

2011. máj. 20. 20:46
 2/23 anonim ***** válasza:
71%

Mindenki azt csinál, amit akar, az én szememben ez igénytelenség, és inkább szánalmas, ha valaki nem érzelemből szexel. Én így gondolom más meg máshogy. Van akinek több erkölcsi tartása van, van akinek kevesebb, ennyi.

Biológiai szükséglet meg az evés, ivás, alvás, "ürítés", ezek nélkül meghalnánk. Szex nélkül senki nem fog meghalni.

2011. máj. 20. 20:49
 3/23 A kérdező kommentje:

"Biológiai szükséglet meg az evés, ivás, alvás, "ürítés", ezek nélkül meghalnánk. Szex nélkül senki nem fog meghalni.

"

Az utolsó mondattal egyetértek, de sajnos a kíváncsiság, a a tapasztalatlanság na meg a hormonok közrejátszanak.Úgyhogy szerintem is inkább biológiailag nem lehet kiölni magunkból a szexuális vágyat.

2011. máj. 20. 20:51
 4/23 A kérdező kommentje:

"ha valaki nem érzelemből szexel."

Alapérzelmek mindig megvannak

2011. máj. 20. 20:51
 5/23 anonim válasza:
16%

"Biológiai szükséglet meg az evés, ivás, alvás, "ürítés", ezek nélkül meghalnánk. Szex nélkül senki nem fog meghalni."

Így van, senki nem fog meghalni, mert nem lesz, aki meghaljon. Fajfentartás ösztöne? Ismerős? :) Pont ugyanolyan szükséglet, mint a saját lényed. (az említett evés, ivás, stb)

2011. máj. 20. 20:54
 6/23 anonim ***** válasza:
68%

Csatlakozom a másodikhoz, igénytelenség.

Az emberiség meg nem attól fog kihalni, hogy pár huszonéves még vár pár évet a dugással...

2011. máj. 20. 21:11
 7/23 anonim válasza:
lány vagy fiú vagy?
2011. máj. 20. 21:45
 8/23 A kérdező kommentje:
lány
2011. máj. 20. 21:46
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert te a fajfenntartás céljából d*gsz? Akkor már jó sok gyereked lehet, grat.
2011. máj. 20. 21:52
 10/23 A kérdező kommentje:

Sajnos emberből vagyok azt aláírom,hogy lehet szex nélkül élni nagyon sokáig, akár életünk végéig. De azért a kíváncsiság mindig ott fog motoszkálni a fejünkben. Meg azért velejárója az életnek.

A szerelem meg nem megy olyan könnyen legalábbis az én esetemben elég nehezen alakul ki.

2011. máj. 20. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!