Az mennyire "fura", ha valaki nem szerelemből veszíti el a szüzességét?
20 évesről van szó
(csak ha talál valakit, akivel kölcsönös a vonzódás és tetszenek egymásnak..)
Kiegészítés az előző hozzászólásomhoz (07:00)
Miből gondolod, hogy hibáztatok is valakit? Én mentem be abba a szobába a saját két lábamon, én vetkőztem le és én csináltam végig az egészet. Nem tartottak kést vagy pisztolyt hozzám és nem zsaroltak. Teljes önszántamból mentem abba a helységbe. Csoda?
Ezt a ma is együtt lennétek részt meg nem értem. Most miről van szó?
Amúgy minek támadsz ennyire mindenkit és vagy biztos a dolgodban? Neked nem jött össze az élet és most próbálod védeni a fiatalokat, vagy mi?
07:13 vagyok
07:00 - hajnali írkáló
ez a te döntésed, ha ilyen a jellemed, ez való neked.
csupán nem mindenki "mázlista" aki másképp dönt. még akkor is, ha az élethez szerencse is kell
nem védem én senkitől sem a fiatalokat. csak arra próbálok rávilágítani, hogy ha mi döntünk egy út mellett, akkor viseljük a következményeit. és nem mindenki mázlista, aki kivárja a szerelmet, vagy esetleg tesz is érte. ugyanis a legtöbb mesének pont ez az üzenete(nevelő jelleggel) hogy az a jó kislány, aki kivárja.
ráadásul a szomszéd fűje mindig zöldebb
Hajnali írkáló vagyok
7:31-egyesnek
Értem én. Én szerintem mázlista voltam. Lehet nem voltam rózsaszín felhőkben, de minden működött.
Biztos vagyok benne, hogy társadalmilag az az elfogadott, hogy szerelemből szex meg házasság stb., viszont az a rózsaszín felhő sem olyan tuti, mint mindenki gondolja. Én szerencsés voltam, mert még nem futottam össze necces alakokkal, de egy-két barátnőmnek már volt alkalma ráhívni a rendőrséget a pasijára, akibe oly nagyon szerelmes volt.
Úgy vélem, hogy amíg egy rendes személyről van szó, akit azért szeretünk minimálisan (nem szerelemről beszélek itt) akkor megvan az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!