Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az mennyire "fura", ha valaki...

Az mennyire "fura", ha valaki nem szerelemből veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés

20 évesről van szó

(csak ha talál valakit, akivel kölcsönös a vonzódás és tetszenek egymásnak..)

2011. máj. 20. 20:33
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
46%

"Mert te a fajfenntartás céljából d*gsz? Akkor már jó sok gyereked lehet, grat."

Ne legyél ilyen ostoba, kérlek.

Te miért dugsz? Mert jól esik?

Szerinted mitől esik jól?

Mert termeled a hormonokat.

Azért termeled a hormonokat, hogy fentarthasd a fajod.

Biológia. Járd ki a 8 általánost, aztán majd még cseverészhetünk a dologról.

2011. máj. 20. 21:59
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Most mit kell ezen így kiakadni? Nem hiszem el, hogy aki elveszíti az átéli ezt az elsöprő szerelemnek nevezett baromságot. Sokat talán azt állítják, hogy ők bizony szerelmesek voltak, nehogy mások elítéljék őket. Szerintem pont elég a kölcsönös vonzalom. Mert ha valaki nem lesz szerelmes, akkor sose dugjon, mert az egyesek szemében szánalmas?
2011. máj. 20. 23:37
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

20:49

ez nem igaz, mert a fajfenntartás is biológiai szükséglet, de nem önfenntartó. amelyik élőlénynél nem, az jellemzően eltűnik az evolúciós útról.

20:51

a hormonok és az élvezet pont azért van, hogy továbbadd a dnsed. elvégre a gyerekek is meghalnának ha egy anya nem találná aranyosnak a dagadt ordító-kakáló gyerekét

egészséges élőlényeknél szükséglet.

21:11

de attól sem, hogy nem.

csupán azt elfelejtettétek, hogy egy társadalmi elvárásról van szó, és az általad igényességnek hitt valami csak behódolás a szokásoknak. párszáz éve még az volt gáz, ha valaki 18 évesen nem házas.

21:56

nyugodj meg, másoknál sincs másképp. csak sokan nem tudják elviselni, hogy ők nem "szerelmesek" ezért minden hónapban megtalálják az igazit. és utána dugnak. ijesztő dolgot mondok. lehet hogy egész életedben nem találod meg az "igazit". de legalább nem vagy álszent, és adig jól érzed magad.

21:59

a hormonoknak semmi köze az emberi indíttatáshoz

az élőlények azért csinálják, mert élvezik. és azért élvezik, mert amelyik nem élvezi az rejtélyes módon nem hagy utódokat maga után akik szintén nem élvezik és nem működnek a hormonjaik...

a csokoládét sem azért eszed, mert éhes vagy, hanem mert jó az íze.

23:37

egyetértek. ez viszont nem jelentené azt hogy a szerelemmel végzett szeretkezés nem magasabb élvezet mint a vonzalommal.

2011. máj. 21. 07:13
 14/23 anonim ***** válasza:

Köszönöm már rég kijártam a 8 általánost, és tisztában vagyok vele, hogy nem fogok meghalni, ha nem d*gok mindenkivel, aki szembejön. Ha nem lenne fajfenntartási ösztönöm, hívjuk így, akkor sem halnék meg, csak nem szaporodnék. Ha fajfenntartás miatt szexelnél, csak akkor szexelnél, amikor a nőnek mondjuk épp peteérése van, vagy a nő csak akkor szexelne, ahogy az állatvilágban is akkor van "szex", ha a nőstény készen áll a megtermékenyítésre. Szerintem az embereknél ez nem egészen így van.

Kérdező ha nem ismerkedsz és várod a sült galambot, akkor tényleg nem lesz kapcsolatod. Nem a nagy őt meg az igazit kell keresni, olyan nincs, egyszerűen azt, akihez vonzódsz, szimpatikus, idővel egymásba is szerettek és sokkal jobb lesz az együttlét, mint ha egy akárkivel bújnál ágyba. De ha te úgy érzed, hogy lelkileg szegényebb vagy és nem igazán érzelmes, akkor nyugodtan kínáld fel magad az első szembejövőnek, ahogy érzed.

2011. máj. 21. 13:11
 15/23 A kérdező kommentje:

"nyugodj meg, másoknál sincs másképp. csak sokan nem tudják elviselni, hogy ők nem "szerelmesek" ezért minden hónapban megtalálják az igazit. és utána dugnak. ijesztő dolgot mondok. lehet hogy egész életedben nem találod meg az "igazit". de legalább nem vagy álszent, és adig jól érzed magad."

Ez eddig eszembe sem jutott. Én is csodálkozok egyik barátnőmön aki régebben falta a pasikat, és mindig mondta,hogy jaj ő így szerelmes meg úgy szerelmes. Aztán meg jó hamar le is feküdt vele.

(Persze azért nem mindenki ilyen de a társaságomban akad belőlük pár db).

Lehet,hogy egész életemben nem találom meg az igazit. Nincsen kizárva. Minden lehetőséget átvizsgáltam magam,szóval fel vagyok készülve.

2011. máj. 21. 13:13
 16/23 A kérdező kommentje:

"rdező ha nem ismerkedsz és várod a sült galambot, akkor tényleg nem lesz kapcsolatod. Nem a nagy őt meg az igazit kell keresni, olyan nincs, egyszerűen azt, akihez vonzódsz, szimpatikus, idővel egymásba is szerettek és sokkal jobb lesz az együttlét, mint ha egy akárkivel bújnál ágyba. De ha te úgy érzed, hogy lelkileg szegényebb vagy és nem igazán érzelmes, akkor nyugodtan kínáld fel magad az első szembejövőnek, ahogy érzed."

Lélekben nem hiszem,hogy szegényes lennék ha meg te úgy gondolod, hogy discoban az első idegennel összejönnék akkor tévedsz. Örülök,hogy így beskatulyázod azokat, akik nemcsak szerelemből szexelnek, mert bizony akkor ők lelkileg "nyomorékok". Persze itt csak a 18-20 éven felüliekre gondolok inkább, akkor már érett az ember és tudja,hogy mit akar. Én sosem éreztem szerelmet, ha éreztem is az is 1 nap után csalódás volt.

Kösz, nem kell a lenézés.

2011. máj. 21. 13:17
 17/23 anonim válasza:
53%

hát mivel "sajnos" lány vagy, így nyilván mindenki r*bancnak, k**vának fog tartani..., persze ha pasi lennél akkor rögtön menő csávó, ez a világ legtermészetesebb dolga, etc...

így járás esete sajnos, én spec nem ítélek el emiatt senkit egyik nemből se, mert szerintem álszentség...

igazából annyit tehetsz hogy leszarod a mások véleményét és próbálsz olyan férfihoz közeledni aki diszkrét, és megérti a helyzeted, sokkal többet nem tehetsz sajnos a mai pletykás aljas világban :(

de mindenesetre emiatt lelki gondjaid semmiképpen se legyenek, az a lényeg mi neked a jó és nem az hogy mit gondol a marhacsorda... :))

25/F

2011. máj. 21. 15:37
 18/23 anonim ***** válasza:
67%

Őszinte leszek: én is ezt csináltam. Megbántam? Nem. Világgá kűrtőltem? Nem.

Véleményem szerint senkinek semmi köze, hogy milyen érzelmeket táplálsz a másik iránt. Ha csak vonzalom van? Na és akkor?

Ha úgy érzed, hogy meg akarod tenni, akkor tedd meg. Szerintem semmi probléma nem lesz belőle, és 20 évesen már eléggé idősnek vagy, hogy tudd, Csipkerózsika se úgy történt, ahogy az le van írva és nem szerettek egymásban első látásra. (Vagy ha igen, akkor rohadt mázlista.)

2011. máj. 28. 01:47
 19/23 anonim ***** válasza:

07:13 vagyok

13:11

akkor miért beszélsz hülyeséget? a fajfenntartás is "biológiai szükséglet"

olyan egyébként sincs hogy "több erkölcs" csak más erkölcs.

szerintem pedig az is épp elég szánalmas, hogy egyesek mindenhez hatalmas érzelmeket akarnak kötni. nem mindenki szereti a drámát.

"Ha fajfenntartás miatt szexelnél, csak akkor szexelnél, amikor a nőnek mondjuk épp peteérése van, vagy a nő csak akkor szexelne, ahogy az állatvilágban is akkor van "szex", ha a nőstény készen áll a megtermékenyítésre. Szerintem az embereknél ez nem egészen így van. "

8 általánosban nem tanítják meg, hogy az állatok csak bizonyos időben termékenyíthetők meg, az ember viszont szinte bármikor/folyamatosan.

összehasonlításképp, egy kutya 1 évben 1-2 alkalommal alkalmas rá(menstruál), az ember 28 naponként menstruál (ez kb 13 egy évben)

a másik hülye mítosz, hogy az állatok nem élvezik a szexet, csak szaporodásért teszik.

"Kérdező ha nem ismerkedsz és várod a sült galambot, akkor tényleg nem lesz kapcsolatod. Nem a nagy őt meg az igazit kell keresni, olyan nincs, egyszerűen azt, akihez vonzódsz, szimpatikus, idővel egymásba is szerettek és sokkal jobb lesz az együttlét, mint ha egy akárkivel bújnál ágyba. De ha te úgy érzed, hogy lelkileg szegényebb vagy és nem igazán érzelmes, akkor nyugodtan kínáld fel magad az első szembejövőnek, ahogy érzed."

saját lelki szegénységedről teszel tanúbizonyságot

ugyanis a kérdező pont erről beszélt.

és hidd el én is tudnálak szidni burkoltan, mert nem olyannal jössz össze aki az igazi, és első perctől kezdve szereted. elégé hülye elmélet ez az "időközben majd megszeretjük egymást". nem ajánlom senkinek. csak ugye akkor kiderülne hogy egész életünkben hiába keressük a majdnemigazit.

csak azért mert szerencsétlen vagy ebben, nem kell mindenkit szidni, aki sikersebb lehet. te sem gondolod komolyan az első szembejövőt.

13:13

amit ő csinált csak erkölcsi kifogás. mint ahogyan felmérések szerint igen sokan fogadnak el pénzt szexért és sok házas ember csalja a másikat. ez az álszentség

fórumokon persze mindenki kisangyal

örülök hogy fel vagy készülve. arra is készülj fel, hogy ha megtalálod, bánni fogod, hogy nem vele történt az első.

aztán jönnek majd a jó kifogások, hogy legalább tapasztalt vagy, meg szükséged volt rá.

13:17

ne foglalkozz vele, csak egy megmondóember

01:47

elszóltad magad.

rohadt mázlisták vannak. némelyik rohadtul mázlista, hogy olyan türelmes, hogy kivárja. mások meg nem. az élet nem igazságos, de nem mindenért mások a hibásak, ezt ne felejtsd el.

nem bántad meg, vagy csak nyugtatgatod magad, hogy ne érezz megbánást? "mi lett volna ha" mégis vársz rá, és ma is együtt lennétek? részben mindenki a maga szerencséjének kovácsa is.

2011. máj. 28. 07:31
 20/23 anonim ***** válasza:

07:30 valami nem emlékszem pontosan, de az előttem szóló.

A hajnali írkáló vagyok.

Egyáltalán nem bántam meg. És nem is hitegetem magam. Nem változtatnám meg, ha lenne esélyem sem.

Bocsánat, de nekem a szűzesség egyáltalán nem olyan fontos, mint ahogy sokan beállítják.

Arról meg, hogy szerelem. Nekem a kettő nem függ össze. Mázlista volt Csipkerózsika, ha tényleg belezúgott a hercegbe? Jah. Szeretek szerelmes lenni, bár eddig csak egyszer volt alkalmam megtapasztalni az érzést. De most erre várjak egész életemben? Minek?

2011. máj. 29. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!