Ma fogok először szexelni, de megjött pont ma! :' ( Szexelhetek így?
Megbeszéltük a barátommal (aki szintén szűz), hogy ma elvesztjük egymással a szüzességünket. Mindketten nagyon vártuk már ezt az egészet...de ma megjött a mensim. Elmondtam neki....ő ennek nem nagyon örült, de mondta, hogy akkor, ha elmúlt akkor. Erre mondtam, hogy ha őt nem zavarja a vér, akkor szexelhetünk ma is, de nem vagyok benne biztos, hogy ilyenkor is szabad-e. Mondta, hogy őt nem zavarja.
A kérdésem tehát! Amikor megvan, akkor lehet szexelni??? Persze gumival csinálnánk, tehát a bacik nem jutnának be...:/
"nem hiszem el,hogy 17 éves vagy -.-"
tényleg nem 17 éves vagyok. 14...XD
a kérdésre tényleg kiváncsi voltam, de haz azt írom, hogy 14 éves vagyok, akkor mindenki visszaküld a játékaimhoz és sorra mondogatjátok, hogy "ilyen korban tanulni kéne!".
egyébként engem ez a téma már régóta izgat, de mégcsak most írtam ki a kérdést.
egyébként köszönöm az értelmes válaszokat, ebből most tanultam....
*rengetek fertözest össze lehet szedni mivel ilyenkor nyitott a mehszaj!!
A mészszáj max. szüléskor "nyitott". Maradjunk annyiban, hogy nyitottABB. Nagy különbség. Egy gombostűfejre gondolj, na annyira nyitott. Ha nyitott lenne, felcsúszna a tampon, de nem csúszik.
Terjeszted a hülyeséget a borzalmas helyesírásoddal.
Kérdező, nem tilos menzesz alatt szexelni, DE nem ajánlom neked elsőre. Pont elég lesz feldolgozni az élményt neked és a párodnak is, nem kell hozzá vér, mert valóban nem gusztusos.
Ahhoz, hogy ne fájjon nagyon a szex, sokáig kellene téged simogatni/nyalogatni, a simogatás kiábrándító lesz, nyalogatni meg nem lehet, + ha nem vigyáztok, az ágyat is összekenitek.
A végén pedig nem lehet összebújni, hanem ezerrel ki kell rohanni mosakodni mindkettőtöknek.
Nem ideális állapot elsőre.
Az orgazmus enyhíti a menstruációs görcsöket, de ha a párod hozzád sem nyúl, mert vérzel, és csak berakja, akkor attól csak még jobban fog feszülni/fájni a hasad.
Maga a szex nem tilos, nem okoz betegséget, HA mindkét él EGÉSZSÉGES. Gondolom, nincs nálatok negatív lelet mindkettőtöktől, óvszer ide vagy oda. De az igaz, hogy nagyOBB a fertőzésveszély, de ez nem jelenti azt, hogy meg is betegszel.
Ettől eltekintve, ha jót akarsz magatoknak, akkor vársz egy hetet, ha eddig kibírtátok, 1 héten már nem múlik semmi.
Vedd ezt jelnek, talán a tested szándékosan reagált menstruációval, mert korainak tartja a szexet és időt kér. Van ilyen. (Olvastam egy nőről, aki egy hónapban 3 hetet vérzett rendszeresen, és nem találták az okát. Mikor elvált a férjétől, megszünt a vérzés - egyszerűen undorodott a pasitól tudat alatt.)
Az első szexuális élmény nagyon fontos és meghatározó, ha elszúrod, nem lehet visszacsinálni. De a te döntésed, én csak tanácsot adhatok.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!