15 éves fiú vagyok, a péniszem 13-14 cm állva, ez ciki lehet első alkalommal? Van egy barátnőm, rég óta járunk, nemsokára a sex következik, mit tanácsolnátok? A 13 cm ciki? :D
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 12:53
12/23 anonim válasza:
Hát,fiam most elmondom a nagy igazságot,nem a méret a lényeg,hanem a technika...
Csak tudod,ha ilyenekkel foglalkozol,akkor még nem értél meg arra,hogy csinálhasd is...mi lenne,ha előbb csak megismernétek egymás testét és akkor amikor eljön az idő,akkor úgyis már látta és nem fogsz ráfeszülni,hogy mi lesz!
13/23 anonim válasza:
hülye vagy az nem csak az első alkalommal ciki
14/23 anonim válasza:
nem a méret a lényeg hanem hogy hogy bánsz vele
15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Főleg nektek : tímea90, edemke!
Sokat segitettetek, úgyvolt, megismertük egymás testét (Petting) Nagyon jó volt :D Köszönöm szépen még egyszer nektek! Már több önbizalmam van :D Remélem mikor eljön az első alkalom felkészült leszek és magabiztos :)
2011. nov. 23. 11:52
16/23 anonim válasza:
... nézd én nemszeretnélek meginogtatni az önbizalmadban de nekem 17-18 pedíg 15 sem vagyok... kinek mekkorát adtak fentről de sztem várj még. ... ja és barátnőddel csináld, nehogy egy olyan lány haveroddal aki csak b*****-ni akar egy jót !
17/23 A kérdező kommentje:
Nyugi, szeretem őt, nemcsinálok hülyeséget!
Azért köszönöm szépen a jótanácsot! :D
2011. nov. 23. 22:36
18/23 anonim válasza:
mi a kerület??? merhogy hossz meg h vastagság az oké de kerület az mi??
19/23 A kérdező kommentje:
WTF? Azt hogy számoljam ki? xD
2011. nov. 24. 21:37
20/23 anonim válasza:
hát a barátnőd nem sokáig lesz meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!