Ha 27 évesen szűz vagyok, és még barátnőm se volt, akkor már nem is lesz?
eléggé nagy darab vagyok ráadásul programozó, szóval minden adott hogy a nők elkeruljenek. Asztmám miatt nem tudok sportolni. Dietazok de pár kilónál többet nem fogyok.
Lefoglalom magam, de már minden barátom mondja hogy mikor lesz valakim, és most kicsit elgondolkodtam hogy merre halad a jövőm.
Na mi van a koca gyerekkel? Idejön sírni aztán meg eltűnik? Akkor most vagy csajozik, vagy kondizik, vagy csendben sírdogál valahol...
Letöltötted már a linket amit adtam?
tegnap 19:15
Azt mondják a kutyák szoktak próbálkozni egymással a sarkon. Most vagy eldöntesz valamit vagy nem!
Be kéne iratkoznod valami küzdősportra. Ott fogyhatsz eleget.
A Badoo.com-ot ismered? Rám egy csomó csaj írt h akar tőlem valamit, igaz nem voltak az eseteim egyik sem, de volt pár amelyiknek én írtam és szerintem összejött volna ha akarom, csak épp alakulóban volt egy nem netes és hagytam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!